Κασίγιας: Κλείνει την καριέρα του με τη φανέλα της Ρεάλ

Κασίγιας: Κλείνει την καριέρα του με τη φανέλα της Ρεάλ

Ο αγώνας αλληλεγγύης ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Πόρτο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» αναμένεται να είναι και ο τελευταίος για τον θρυλικό τερματοφύλακα, ο οποίος πιθανότατα θα αγωνιστεί με τη φανέλα και των δυο ομάδων.

Ο Ίκερ Κασίγιας ετοιμάζεται για μια νέα σελίδα στην καριέρα του, αφού πλέον έχει πάρει την απόφαση να κατέβει υποψήφιος για την προεδρία της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, κάτι τέτοιο σημαίνει πως πλέον μετράει αντίστροφα για την απόσυρσή του από την ενεργό δράση σε μια καριέρα που διήρκεσε συνολικά 21 χρόνια.

Όπως υποστηρίζουν πάντως, οι Ισπανοί, ο 38χρονος θα έχει την ευκαιρία να κρεμάσει τα γάντια του σε μια τελευταία παράσταση στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», φορώντας για πρώτη φορά έπειτα από πέντε χρόνια τη φανέλα της πολυαγαπημένης του Ρεάλ Μαδρίτης.

Το «Heart Classic Match 2020», ένας «αγώνας αλληλεγγύης» μεταξύ των θρύλων των Μαδριλένων και της Πόρτο αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για τον «Άγιο Ίκερ» να κλείσει την καριέρα του και να λάβει το καθολικό χειροκρότημα των οπαδών της«βασίλισσας», κάτι που δεν συνέβη κατά την αποχώρησή του από το σύλλογο πίσω στο 2015.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 29 Μαρτίου (13:00 ώρα Ελλάδας) και ο Ισπανός θα φορέσει τη φανέλα και των δυο ομάδων, πριν ακολουθήσει ο επίσημος αποχαιρετισμός του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ