Δανεικός του Ολυμπιακού, έκανε 60 μέτρα κούρσα και σκόραρε αλά… Μέσι και Μαραντόνα! (Vid)

Δανεικός του Ολυμπιακού, έκανε 60 μέτρα κούρσα και σκόραρε αλά… Μέσι και Μαραντόνα! (Vid)

Ο Νίκολα Τσούμιτς πέτυχε το γκολ της χρονιάς στη Σερβία, ξεκινώντας την κούρσα του πίσω από τη σέντρα!

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σέρβικου ποδοσφαίρου. Ενας παίκτης που έχει όλα τα φόντα για να κάνει μια σπουδαία καριέρα και να φτάσει στο τοπ επίπεδο.  Ένα ατόφιο… διαμάντι.

Ένα «ερυθρόλευκο» διαμάντι, για την ακρίβεια, το οποίο τα επόμενα χρόνια αναμένεται να διαπρέψει με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο από τους Πειραιώτες και παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Ραντνίτσκι Νις μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 21χρονος εξτρέμ στο πρόσφατο παιχνίδι της Ραντνίτσκι Νις με την Τσουκαρίτσκι ξεδίπλωσε στον αγωνιστικό χώρο το πλούσιο ταλέντο του και με κούρσα αλά… Μέσι πέτυχε το γκολ της χρονιάς.

Ο Τσούμιτς πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε στη νίκη με 2-0, σκοράροντας μάλιστα και τα δύο τέρματα της  Ραντνίτσκι Νις. Το δεύτερο γκολ μάλιστα ήταν εκπληκτικό και χαρακτηριστικό του σπουδαίου ταλέντου του. Ξεκίνησε την προσπάθειά του από δεξιά πίσω από τη σέντρα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με ωραίο πλασέ με το αριστερό έκανε το 2-0.

Ένα εντυπωσιακό γκολ από τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, έχοντας 18 συμμετοχές με 5 γκολ και 2 ασίστ. Εμφανίσεις που έχουν κάνει τους συμπατριώτες του να τον αποθεώσουν και να υποκλιθούν στο ταλέντο του. «Μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της  Ραντνίτσκι Νις με την Τσουκαρίτσκι ήταν ο Νίκολα Τσούμιτς. Ενας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, με σπουδαίο ταλέντο. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πέτυχε δύο γκολ και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Εδειξε τις σπουδαίες τους ικανότητες και το δεύτερο γκολ που πέτυχε ήταν εκπληκτικό. Δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα σερβικά ΜΜΕ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για το σέρβικο ποδόσφαιρο, με τους Πειραιώτες να έχουν αποκτήσει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας. Ενας νέος… Ραντζέλοβιτς, με τον οποίο μάλιστα είχαν συνεργαστεί στη σέρβικη ομάδα. «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έβαλα την υπογραφή μου στον Ολυμπιακό. Είναι ένα κλαμπ με μεγάλη παράδοση και υπέροχους οπαδούς! Είμαι, επίσης, πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να παίξω ξανά μαζί με τον Λάζαρ (σ.σ. Ραντζέλοβιτς), έναν πολύ καλό μου φίλο», είχε πει χαρακτηριστικά τον περασμένο Δεκέμβριο όταν υπέγραψε στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Δείτε το γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ