Σάμαρης: Απέρριψε πρόταση 12 εκατ. ευρώ από τη Γαλατασαράι

Σάμαρης: Απέρριψε πρόταση 12 εκατ. ευρώ από τη Γαλατασαράι

Οι Τούρκοι έβαλαν... βαθιά το χέρι στην τσέπη για χάρη του Ανδρέα Σάμαρη, όμως η απάντηση του Έλληνα μέσου δεν ήταν αυτή που περίμεναν.

«Γη και ύδωρ» προσέφερε στον Ανδρέα Σάμαρη η Γαλατασαράι, προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει το καλοκαίρι στην Τουρκία.

Όπως αποκαλύπτει η πορτογαλική «Correio da Manha», ο σύλλογος της γειτονικής χώρας κατέβαλε στον Έλληνα μέσο πρόταση με αποδοχές που άγγιζαν το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ σε βάθος τριετίας, με τον 30χρονο όμως να δίνει αρνητική απάντηση.

Παρά το… χρυσάφι που στρώθηκε στα πόδια του, ο Σάμαρης προτίμησε να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Μπενφίκα και για τα επόμενα χρόνια, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και μέσω της υπογραφής του στο νέο συμβόλαιο που του προσέφεραν οι Πορτογάλοι διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι οικονομικές απολαβές που προβλέπονται στη νέα συμφωνία με τους «αετούς» είναι σαφώς μικρότερες από εκείνες που του προσέφεραν οι Τούρκοι, αφού πλέον ο πρώην άσος του Ολυμπιακού θα αμείβεται με 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως, την ώρα που θα μπορούσε να βάζει στα ταμεία του 4 εκατ. ευρώ το χρόνο φορώντας τα χρώματα της Γαλατά.

«Ο 30χρονος μέσος είχε πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ καθαρές ετήσιες αποδοχές από την Γαλατασαράι, για συμβόλαιο τριών χρόνων, αλλά αρνήθηκε την πρόταση των Τούρκων και υπέγραψε για τη Μπενφίκα μέχρι τον Ιούνιο του 2023, λαμβάνοντας 1,5 εκατομμύριο καθαρά ετησίως» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ