Γιουβέντους – Μίλαν: Χωρίς οπαδούς από τις περιοχές που πλήττονται από τον κορωνοϊό

Γιουβέντους – Μίλαν: Χωρίς οπαδούς από τις περιοχές που πλήττονται από τον κορωνοϊό

Δραστικά μέτρα παίρνει η Γιουβέντους ενόψει του ντέρμπι με τη Μίλαν, καθώς δεν θα επιτρέψει την παρουσία οπαδών οι οποίοι κατοικούν σε περιοχές που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό.

Σε μια πρωτοφανή απόφαση προέβη η Γιουβέντους αναφορικά με τη διεξαγωγή του ντέρμπι κόντρα στη Μίλαν.

Ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου απέναντι στους «ροσονέρι» οι ιθύνοντες της Γηραιάς Κυρίας έκριναν ορθότερο να μην επιτρέψουν την παρουσία οπαδών στο γήπεδο, οι οποίοι κατοικούν σε περιοχές που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό.

Η έξαρση του θανατηφόρου ιού στην Ιταλία έχει προκαλέσει αναταραχή στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, αλλά και στις περισσότερες ομάδες, με πολλές αναμετρήσεις του πρωταθλήματος να αναβάλλονται ως μέτρο καταστολής του φαινομένου.

Στο Τορίνο, πάντως, αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετική τακτική για τον αγώνα κόντρα στη Μίλαν και ενημέρωσαν πως απαγορεύεται η είσοδος σε όσους διαμένουν στις πληγείσες περιοχές, δηλαδή τη Λομβαρδία, την Εμίλιο Ρομάνια, το Βενέτο, το Πεσάρο, το Ουρμπίνο και τη Σαβόνα.

Πάντως, η σχετική ενημέρωση της Γιουβέντους πιθανόν να μην έχει καμία σημασία, από τη στιγμή που οι αρμόδιοι φορείς θα συνεδριάσουν εντός της ημέρας προκειμένου να ληφθεί μια απόφαση για μέτρα διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ