Δανεικός του Ολυμπιακού «τρελαίνει» κόσμο στη Σερβία! (vids)

Δανεικός του Ολυμπιακού «τρελαίνει» κόσμο στη Σερβία! (vids)

Ο νεαρός Νίκολα Τσούμιτς, που αγωνίζεται στην Ραντνίτσκι Νις ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, πέτυχε δύο γκολ στο ματς με την Ίντζίτζα και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 2-1.

Ασταμάτητος είναι ο Νίκολα Τσούμιτς. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, που αγωνίζεται στη σέρβικη Ραντνίτσκι Νις ως δανεικός, συνεχίζει να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και στο ματς με την Ίντζίτζα για το πρωτάθλημα πέτυχε δύο γκολ, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη (2-1)!

O 21χρονος εξτρέμ άνοιξε το σκορ στο 46’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και τρία λεπτά αργότερα έκανε το 2-0, με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς πέρασε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση από τον νεαρό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, που έφτασε τα 9 γκολ στη φετινή σεζόν. Από αυτά τα 7 είναι στο πρωτάθλημα, ενώ στο ενεργητικό του έχει και δύο ασίστ. Επίσης, έχει σκοράρει 1 γκολ στο Κύπελλο και ένα γκολ στα προκριματικά του Europa League.

Ο Σέρβος εξτρέμ έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή για την Ραντνίτσκι Νις, με τους Ερυθρόλευκους να παρακολουθούν στενά την εξέλιξή του. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, όπως και στην περίπτωση του Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, φαίνεται πως έχουν πετύχει… διάνα, με τον Τσούμιτς να είναι εντυπωσιακός.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δανεισμός του στη σέρβικη ομάδα λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Ενας παίκτης, που έχει εξαιρετική τεχνική και το απέδειξε περίτρανα και στο πρόσφατο παιχνίδι της Ραντνίτσκι Νις με την Τσουκαρίτσκι, όπου ξεδίπλωσε στον αγωνιστικό χώρο το ταλέντο του και με κούρσα αλά… Μέσι πέτυχε το γκολ της χρονιάς.

Δείτε τα highlights από τη νίκη της Ραντνίσκι Νις απέναντι στην Ίντζίτζα

Και την γκολάρα απέναντι στη Τσουκαρίτσκι   

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ