Αποθέωση στη Σερβία για το αστέρι του Ολυμπιακού! (vids)

Αποθέωση στη Σερβία για το αστέρι του Ολυμπιακού! (vids)

Ο προπονητής της Παρτιζάν, Σάβο Μιλόσεβιτς, υποκλίθηκε στο ταλέντο του Νίκολα Τσούμιτς. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ραντνίσκι Νις, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Θέμα συζήτησης έχει γίνει στην Σερβία ο Νίκολα Τσούμιτς. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Ραντνίσκι Νις, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος και ανάγκασε τον προπονητή της Παρτιζάν να υποκλιθεί στο ταλέντο του.

Ο τεχνικός της ομάδας του Βελιγραδίου, Σάβο Μιλόσεβιτς, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι των δύο ομάδων για το σέρβικο πρωτάθλημα, μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό. «Σίγουρα ο Ολυμπιακός δεν αγόρασε κατά τύχη τον Τσούμιτς. Τα παιχνίδια που κάνει επιβεβαιώνουν το λόγο που έγινε αυτή η μεταγραφή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάβο Μιλόσεβιτς για τον Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος φέτος είναι εντυπωσιακός!

Το «αστεράκι» του Ολυμπιακού στο πρόσφατο παιχνίδι της Ραντνίσκι Νις με την Ίντζίτζα για το πρωτάθλημα πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη (2-1) ενώ απέναντι στην Τσουκαρίτσκι έκανε κούρσα 60 μέτρων και πέτυχε γκολ α λα… Μέσι! Εντυπωσιακές εμφανίσεις από τον 21χρονο, τον οποίο ξεχώρισαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και με τις γρήγορες κινήσεις κατάφεραν να τον «κλέψουν» από τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια.

Ο Τσούμιτς μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει σκοράρει 9 γκολ. Από αυτά τα 7 είναι στο πρωτάθλημα, ενώ στο ενεργητικό του έχει και δύο ασίστ. Επίσης, έχει σκοράρει 1 γκολ στο Κύπελλο και ένα γκολ στα προκριματικά του Europa League.

Δείτε τα δύο γκολ απέναντι στην Ίντζίτζα

Και το εντυπωσιακό γκολ απέναντι στην Τσουκαρίτσκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ