Νότιγχαμ Φόρεστ: «Όλα τα τεστ για κορωνοϊό ήταν αρνητικά»

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Όλα τα τεστ για κορωνοϊό ήταν αρνητικά»

Η Νότιγχαμ Φόρεστ με επίσημη ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος για κορωνοϊό ήταν αρνητικά.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού πως τα αποτελέσματα των εξετάσεων όλης της ομάδας για κορωνοϊό ήταν αρνητικά, ήρθε η σειρά της Νότιγχαμ Φόρεστ να εκδώσει ανακοίνωση.

Ο αγγλικός σύλλογος λοιπόν μετά τη γνωστοποίηση ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προσβληθεί από τον ιό, προχώρησε σε δραστικά μέτρα και σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους σε ποδοσφαιριστές, προσωπικό αλλά και σε μέλη της διοίκησης και τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν αρνητικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου:

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ επιβεβαιώνει πως όλοι οι ποδοσφαιριστές, το προσωπικό, αλλά και η διοίκηση έχουν περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για τον κορωνοϊό και όλα τα αποτελέσματα έχουν βγει αρνητικά.

Μέσα σε λίγες ώρες από το άκουσμα της είδησης ότι ο ιδιοκτήτης, Ευάγγελος Μαρινάκης ήταν θετικός στον κορωνοϊό, ο σύλλογος έλαβε δραστικά μέτρα για να περάσουν από εξετάσεις όλοι οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, το προσωπικό αλλά και οι αξιωματούχοι που ήρθαν σε επαφή με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας την περασμένη εβδομάδα.

Ο σύλλογος θα παραμείνει σε στενό διάλογο με τα αρμόδια όργανα της κυβέρνησης αλλα και τις ποδοσφαιρικές αρχές για να διασφαλίσει ότι λαμβάνονται τα σωστά μέτρα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ