Φαλκάο και Ομπι Μίκελ κατά τουρκικής ομοσπονδίας (pic)

Φαλκάο και Ομπι Μίκελ κατά τουρκικής ομοσπονδίας (pic)

Αν και τα περισσότερα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί , στην Τουρκιά συνεχίζεται κανονικά με αποτέλεσμα να υπάρχουν έντονες αντιδράσεις απο ποδοσφαιριστές.

Τα κρούσματα και οι θάνατοι απο την έξαρση του κορωνοϊου έχουν αυξηθεί σε τεράστιο βαθμό με αποτέλεσμα οι περισσότερες χώρες  να έχουν διακόψει την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων τους στα περισσότερα αθλήματα.

Ωστόσο υπάρχουν και οι χώρες που δεν έχουν σταματήσει την διεξαγωγή των αθλητικών τους δραστηριοτήτων προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Πιο συγκεκριμένα στην  Τουρκία η  κυβέρνηση αφήνει κανονικά την λειτουργιά των πρωταθλημάτων της  ποδόσφαιρο παρά την εμφάνιση του ιού στην χωρά με πολλά κρούσματα.

Η στάση αυτή της τουρκικής κυβέρνησης είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί παίκτες να εκδηλώσουν  την αντίθεσή τους, όπως ο Ραδαμέλ Φαλκάο της Μπεσίκτας και ο  Τζον Ομπι-Μίκελ της  Μπουγιουκσεχίρ, με τον Όμπι Μικελ να γράφει στο Instagram για τον ιο:

«Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από το ποδόσφαιρο. Δεν αισθάνομαι άνετα και δεν θέλω να παίξω ποδόσφαιρο σε αυτή την κατάσταση. Σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή άπαντες θα πρέπει να μείνουν σπίτι. Η σεζόν πρέπει να σταματήσει, από την στιγμή που ο πλανήτης αντιμετωπίζει τόσο ταραχώδεις εποχές».

Με τον Φαλκάο να σχολιάζει: «Έχεις δίκιο, Τζον. Η ζωή είναι πιο σημαντική από το ποδόσφαιρο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

There is more to life than football. I do not feel comfortable and don’t want to play football in this situation. Everyone should be home with their families and loved ones in this critical time. Season should be cancelled as the world is facing such turbulent times.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mikel Obi (@mikel_john_obi) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ