«Θετικός στον κορωνοϊό ο Μάρκο Πάντελιτς»

«Θετικός στον κορωνοϊό ο Μάρκο Πάντελιτς»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα σέρβικα ΜΜΕ, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού και νυν αντιπρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, βρέθηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό.

Ο νέος κορωνοϊός «Covid-19» συνεχίζει την εξάπλωσή του σε όλη την Ευρώπη, με τα σέρβικα ΜΜΕ να μεταδίδουν ότι ο ιός «επισκέφθηκε» και τον Μάρκο Πάντελιτς!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «mozzartsport», ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού και νυν αντιπρόεδρος της σέρβικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου έκανε τα τεστ και βρέθηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό.

Η κατάσταση της υγείας του, πάντως, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, δεν εμπνέει ανησυχία, με τον Μάρκο Πάντελιτς να βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του. Ο αγαπημένος Μάρκο των «ερυθρόλευκων» οπαδών ακολουθεί τις οδηγίες των ιατρών και υποβάλλεται σε θεραπεία.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο συνέδριο της UEFA, στο Άμστερνταμ και φαίνεται πως εκεί κόλλησε τον κορονοϊό, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι θετικός στον κορωνοϊό έχει βρεθεί επίσης και ο πρόεδρος της σέρβικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Σλάβιζα Κοκέζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ