Χαμός στην Τουρκία: Εδιωξαν τον Ομπι Μίκελ γιατί δεν έπαιξε λόγω κορωνοϊού  – «Κανονικά οι αγώνες», λέει η ομοσπονδία!

Χαμός στην Τουρκία: Εδιωξαν τον Ομπι Μίκελ γιατί δεν έπαιξε λόγω κορωνοϊού – «Κανονικά οι αγώνες», λέει η ομοσπονδία!

Ο Νιγηριανός μέσος που αγωνιζόταν στην Τραμπζονσπόρ, αρνήθηκε να αγωνιστεί στο ματς με την Μπασακσεχίρ λόγω του κορωνοϊού και πριν από λίγες ώρες η τούρκικη ομάδα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ρόστερ της - Δεν πτοούνται στην Τουρκία, «κανονικά οι αγώνες», λέει η ομοσπονδία, που απλά ζητάει να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει βάλει «λουκέτο» σε όλες τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, πλην της Τουρκίας, όπου το πρωτάθλημα διεξάγεται – ακόμα – κανονικά. Στη γειτονική χώρα δεν… πτοήθηκαν από την ραγδαία εξάπλωση του COVID-19 και το Σαββατοκύριακο έγιναν κανονικά τα παιχνίδια.

Μια απόφαση που προκάλεσε την οργή του πρώην παίκτη της Τσέλσι και μέχρι πρότινος της Τραμπζονσπόρ, Τζον Ομπι Μίκελ, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της ομάδας του με την Μπασακσεχίρ, τόνισε ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί υπό αυτές τις συνθήκες.

Η ανένδοτη στάση του Νιγηριανού μέσου δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση της τούρκικης ομάδας και πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο 33χρονος μέσος δεν δέχθηκε να αγωνιστεί μετά τη ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποχωρεί από την ομάδα του λόγω του COVID-19.

«Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από το ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να παίξω ποδόσφαιρο υπό αυτές τις συνθήκες. Ολοι πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους με τις οικογένειές τους, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές», ανέφερε ο Ομπι Μίκελ στο μήνυμά του που ανέβασε το Σάββατο.

Μια ανάρτηση, με την οποία συμφώνησαν σπουδαίες προσωπικότητες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως ο Ρανταμέλ Φαλκάο και ο Ντιντιέ Ντρογμπά. «Εχει δίκιο Τζον», έγραψε ο Κολομβιανός στράικερ στο ποστ του Νιγηριανού, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η απάντηση του θρυλικού στράικερ της Τσέλσι.

Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, παρά τη διεθνή κατακραυγή που προκάλεσε η ανάρτηση του Ομπι Μίκελ και το «διαζύγιο» με την τούρκικη ομάδα, στη γειτονική χώρα δεν πτοούνται, με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας να τονίζει ότι οι αγώνες θα συνεχιστούν κανονικά, απλά θα γίνονται χωρίς θεατές στις κερκίδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ