«Τρελάθηκε» ο πρόεδρος της Σιόν: Ελεύθερος ο Κασάμι γιατί δεν δέχθηκε μείωση αποδοχών!

«Τρελάθηκε» ο πρόεδρος της Σιόν: Ελεύθερος ο Κασάμι γιατί δεν δέχθηκε μείωση αποδοχών!

Ο πρόεδρος της Σιόν αποφάσισε να προβεί σε περικοπή των μισθών των ποδοσφαιριστών μετά το lock out λόγω του κορωνοϊού, ενώ όσοι αρνήθηκαν να υπογράψουν τα νέα συμβόλαιο έμειναν ελεύθεροι, ανάμεσά τους και ο Παϊτίμ Κασάμι.

Η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού έχει βάλει «λουκέτο» σε όλες τις αθλητικές αθλητικές διοργανώσεις και ουδείς γνωρίζει πότε, πως και εάν θα ολοκληρωθούν.

Ενα από τα πρωταθλήματα που έχουν διακοπεί είναι και αυτό της Ελβετίας, με τον πρόεδρο της Σιόν, Κριστιάν Κονσταντίν, να γίνεται για μια ακόμα φορά viral για λάθος λόγους.

Ο ιδιόρρυθμος παράγοντας της ελβετικής ομάδας, μετά την απόφαση της διοργανώτριας αρχής να αναβάλλει επ’ αόριστον τα παιχνίδια, αποφάσισε να προβεί σε περικοπή των μισθών των ποδοσφαιριστών, ενώ όσοι αρνήθηκαν να υπογράψουν τα νέα συμβόλαια, βρέθηκαν εκτός ομάδας!

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λύθηκαν είναι και αυτό του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Παΐτίμ Κασάμι, αλλά και του Αλεξ Σονγκ, οι οποίοι ήθελαν πρώτα να συμβουλευτούν δικηγόρο πριν προβούν σε οποιαδήποτε συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα της Σιόν.

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» μέσος – αν δεν αλλάξει κάτι και αν βεβαίως ισχύουν τα ρεπορτάζ των διεθνών ΜΜΕ – έμεινε ελεύθερος από την ελβετική ομάδα και μπορεί πλέον να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κασάμι αγωνιζόταν στην Σιόν από το καλοκαίρι του 2017, ενώ τη φετινή σεζόν είχε 25 συμμετοχές με 12 γκολ και 2 ασίστ σε 1.994 λεπτά συμμετοχής. Εκτός από την ελβετική ομάδα και τον Ολυμπιακό, ο Παϊτίμ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Νότιγχαμ Φόρεστ, Λουκέρνη, Φούλαμ και Παλέρμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ