Copa Del Rey: Θέλτα – Μπαρτσελόνα 1-1

Copa Del Rey: Θέλτα – Μπαρτσελόνα 1-1

Ισοπαλία παραχώρησε η Μπαρτσελόνα στο Βίγο με αντίπαλο τη Θέλτα (1-1). Ισχνό προβάδισμα για την Λεγκανές κόντρα στην Βιγιαρεάλ (1-0)!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρέταξε την Μπαρτσελόνα με αρκετές αλλαγές στο Βίγο κόντρα στην Θέλτα, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πιτσιρικάδες και ως εκ τούτου τα βασικά του όπλα πήραν απαραίτητες ανάσες ενόψει της συνέχειας. Το 1-1 δεν φοβίζει τον Τσινγκούρι που θα παίξει με προβάδισμα μισού γκολ την πρόκριση στα προημιτελικά του Copa Del Rey στο Καμπ Νου.

Με τον Ουσμάν Ντεμπελέ να επιστρέφει μετά από περίπου 3,5 μήνες, οι μπλαουγκράνα προηγήθηκαν με τον 20χρονο Χοσέ Αρνάιθ ο οποίος με όμορφο πλασέ έβαλε το τρίτο του γκολ σε ισάριθμες φορές που έχει φορέσει φανέλα βασικού στο Κύπελλο Ισπανίας. Ωστόσο,οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα (1-1) με τον Σίστο. Οι Μπουσκετς και ο Σέρζι Ρομπέρτο σημάδεψαν το δοκάρι και έτσι το 1-1 διατηρήθηκε ως το τέλος.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Σίλεσεν, Πικέ, Βερμάλεν, Ντιν, Σεμέντο, Μπουσκέτς, Παουλίνιο (71′ Ράκιτιτς), Αντρέ Γκόμες, Ντένις Σουάρες, Αλέις Βιδάλ (76′ Σέρζι Ρομπέρτο), Αρνάιθ (72′ Ντεμπελέ).

https://www.youtube.com/watch?v=kJX_CU9oijM

Λεγκανές – Βιγιαρεάλ 1-0

Το γκολ του Αμραμπατ στο 49ο λεπτό αποδείχθηκε αρκετό για την Λεγκανές του Δημήτρη Σιόβα για να πάρει προβάδισμα ενός τέρματος ενόψει του δεύτερου ματς στο Μαδριγάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ