Λέφσκι Σόφιας: Λιγότερα λεφτά; Λιγότερη προπόνηση…

Λέφσκι Σόφιας: Λιγότερα λεφτά; Λιγότερη προπόνηση…

Οι ποδοσφαιριστές της Λέφσκι Σόφιας αποδέχτηκαν το αίτημα της διοίκησης για μείωση στις αποδοχές τους, όμως ζήτησαν κάτι σε αντάλλαγμα...

Δέχονται το «ψαλίδι» αρκεί η διοίκηση να δεχτεί το δικό τους «ψαλίδι»… Μία πρωτότυπη ανταλλαγή πρότειναν οι ποδοσφαιριστές της Λέφσκι Σόφιας στους παράγοντες τους, όταν εκείνοι τους ζήτησαν να αποδεχτούν μείωση 50% στις αποδοχές τους, λόγω της ύφεσης στα έσοδα από τον κορωνοϊό.

Οι παίκτες της βουλγαρικής ομάδας ενημέρωσαν ότι συναινούν να πάρουν λιγότερα χρήματα, όμως από την πλευρά τους απαιτούν να προπονούνται λιγότερες μέρες και να μην τηρούν κατά γράμμα το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας.

Ο βουλγαρικός Τύπος κατέγραψε αυτό το οξύμωρο αίτημα για επαγγελματίες, αφού ανεξαρτήτως των αποδοχών τους, η καλή προπόνηση βοηθά τους ποδοσφαιριστές να διατηρηθούν στην επιθυμητή φυσική κατάσταση.

Πάντως, η διοίκηση της Λέφσκι Σόφιας έχει τονίσει στους παίκτες ότι η μείωση στις απολαβές τους θα είναι προσωρινή και μόλις επανέρθει η κανονικότητα, θα επανέρθει και η ομαλότητα στις πληρωμές.

Στη Λέφσκι Σόφιας αγωνίζεται ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Νούνο Ρέις και ο Αργεντινός άσος του Παναιτωλικού, Φράνκο Μάζουρεκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ