Ραντόι : «Εξαιρετικός προπονητής ο Λουτσέσκου, θαύμα το πρωτάθλημα για ΠΑΟΚ»

Ραντόι : «Εξαιρετικός προπονητής ο Λουτσέσκου, θαύμα το πρωτάθλημα για ΠΑΟΚ»

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ο παλαίμαχος Ρουμάνος ποδοσφαιριστής Μίρελ Ραντόι, ο οποίος τόνισε πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ενώ χαρακτήρισε «θαύμα» το να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Δικέφαλος.

Το εγκώμιο του Ραζβάν Λουτσέσκου έπλεξε σε συνέντευξη του στο ρουμανικό κανάλι Telekom Sport  ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής , Μιρέλ Ραντόι, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Μάλιστα, ο 49χρονος τεχνικός ήταν και ο λόγος που ο Ραντόι αποχώρησε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, καθώς το 2010, όταν ο Λουτσέσκου ήταν προπονητής στην εθνική Ρουμανίας, είχαν έρθει σε έντονη αντιπαράθεση.

Όλα αυτά είναι «περασμένα, ξεχασμένα» για τον 36χρονο πρώην παίκτη της Στεάουα Βουκουρεστίου, ο οποίος δήλωσε: «Ο Λουτσέσκου είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ο οποίος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και μπορούμε να τον βάλουμε στην ίδια κλίμακα με τον Ολαρόιου και τον Νταν Πετρέσκου.

Μπορεί να φαίνεται βαρετός σε αρκετούς παίκτες επειδή χρησιμοποιεί πολλές πληροφορίες, αλλά όταν μπαίνεις στο γήπεδο ξέρεις ότι έχεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Είναι ένας σωστός επαγγελματίας και συνάμα ένας καλός φίλος, με τον οποίο μπορεί να συζητήσεις τα πάντα».

Στη συνέχεια ο Ραντόι αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και στην προσπάθεια του να κατακτήσει το πρωτάθλημα, τονίζοντας πως είναι δύσκολο το εγχείρημα του Δικεφάλου, αλλά πως θα το χαρεί ιδιαίτερα αν συμβεί, λόγω του Λουτσέσκου και του Βαρέλα, τον οποίο γνωρίζει από την Στεάουα.

«Αν ο Λουτσέσκου καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα θα είναι ένα θαύμα και θα το ευχαριστηθώ πάρα πολύ, και γι’ αυτόν και για τον Βαρέλα. Νομίζω, όμως, ότι θα είναι θαύμα το να συμβεί αυτό.

Ξέρω τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχω φίλους εκεί, όπως και πρώην προπονητές μου που δούλευαν εκεί. Ξέρω ότι δεν είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο όσο νομίζουμε, αλλά βρίσκεται σε αρκετά χαμηλό. Από την άλλη, βέβαια, είναι πολύ πιο ισχυρό από το ρουμάνικο ποδόσφαιρο.»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ