Ντε Γιονγκ: Η συγκινητική αφήγησή του για τον Νούρι και την Μπαρτσελόνα!

Ντε Γιονγκ: Η συγκινητική αφήγησή του για τον Νούρι και την Μπαρτσελόνα!

Ο Αμπντελχάκ Νούρι ήταν ο άνθρωπος ο οποίος επηρέασε τον Φρένκι Ντε Γιονγκ για να πάει τελικά στην Μπαρτσελόνα και ο Ολλανδός το αποκάλυψε αυτό με μία συγκλονιστική αφήγηση.

Ο Αμπντελχάκ Νούρι βγήκε νικητής από τη σπουδαιότερη «μάχη» της ζωής του, καθώς ξύπνησε από το κώμα στο οποίο βρισκόταν για 2,5 περίπου χρόνια. Στις 8 Ιουλίου 2017 είχε καταρρεύσει στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια φιλικού προετοιμασίας μεταξύ του Άγιαξ και της Βέρντερ Βρέμης.

Με αφορμή τη θετική εξέλιξη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας το βράδυ της Πέμπτης (26/3), ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, προχώρησε στην αποκάλυψη ότι ο Νούρι τον επηρέασε καταλυτικά στην επιλογή του να πάει τελικά στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ντε Γιονγκ, όσο έπαιζε ακόμη στον Άγιαξ, είχε επισκεφτεί τον Νούρι στο νοσοκομείο, με τον Ολλανδό να ρωτάει τον Μαροκινό για το ποια ομάδα να επιλέξει ως επόμενο προορισμό της καριέρας του. Ο Νούρι δεν μπορούσε να μιλήσει κανονικά και έτσι η μητέρα του ανέλαβε να λέει μία-μία τις ομάδες στον γιο της.

Ο Νούρι έγνεψε καταφατικά στην Μπαρτσελόνα, με τον Ντε Γιονγκ να αναφέρει χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως «Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για εμένα και την οικογένεια του Νούρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ