Ο Βρουσάι, η οψιόν και οι συζητήσεις με τη Βίλεμ

Ο Βρουσάι, η οψιόν και οι συζητήσεις με τη Βίλεμ

Οι Ολλανδοί γράφουν ότι οι άνθρωποι της Βίλεμ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Βρουσάι, αλλά ακόμα δεν αποφασίσει εάν θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς που υπάρχει στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Ο κορωνοϊός έχει παγώσει τα πάντα σε όλη την Ευρώπη. Οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν διακοπεί λόγω της εξάπλωσης του Covid-19, ωστόσο, οι ομάδες συνεχίζουν κανονικά τις επαφές τους. Είτε με ποδοσφαιριστές που έχουν και θέλουν να ανανεώσουν τις συνεργασίες τους, είτε με παίκτες που θέλουν να αποκτήσουν, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Ολλανδία με τη φανέλα της Βίλεμ. Στη συμφωνία των δύο ομάδων, που είχε υπογραφεί τον Ιανουάριο του 2019, υπάρχει οψιόν αγοράς, την οποία μπορεί να ενεργοποιήσει φέτος η Βίλεμ και να αποκτήσει τον 21χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο Βρουσάι πριν διακοπούν τα πρωταθλήματα, είχε πραγματοποιήσει 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 3 γκολ και 3 ασίστ σε 1.500 λεπτά συμμετοχής, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Βίλεμ έχει 41 συμμετοχές με 6 γκολ και 10 ασίστ. Νούμερα, τα οποία δεν περνούν απαρατήρητα, με τους ανθρώπους της ολλανδικής ομάδας να βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό.

«Η Βίλεμ είναι σε επαφές με τον Μάριο Βρουσάι, τον οποίο μπορεί να αποκτήσει από τον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς που υπάρχει στη συμφωνία των δύο ομάδων. Ακόμα, πάντως, οι άνθρωποι της Βίλεμ δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν με τον νεαρό εξτρέμ», αναφέρουν οι Ολλανδοί. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του 21χρονου μεσοεπιθετικού με τον Ολυμπιακό λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Ο Βρουσάι, ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός Ελληνας που αγωνίζεται στην Βίλεμ, η οποία έχει στο ρόστερ της επίσης τον Βαγγέλη Παυλίδη, αλλά και τον τερματοφύλακα, Γιώργο Στρέζο. Το συμβόλαιό του 24χρονου πορτιέρο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τους Ολλανδούς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του Στρέζου. «Δεν υπάρχει ακόμα απόφαση για τον Στρέζο. Μπορεί να του κατατεθεί αργότερα πρόταση για να ανανεωθεί η συνεργασία τους», τονίζουν χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ