ΠΑΟΚ: Επιστρέφει στην Τούμπα ο Μιχόγεβιτς

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει στην Τούμπα ο Μιχόγεβιτς

Η γερμανική Άουε γνωστοποίησε ότι θα αξιοποιήσει την ακαδημία της και δεν θα επιδιώξει την ανανέωση των δανεισμών όσων παικτών έχει στο ρόστερ της.

Στην Τούμπα θα επιστρέψει το καλοκαίρι ο Μάρκο Μιχόγεβιτς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ο Βόσνιος στόπερ έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη γερμανική Άουε μέχρι το τέλος της σεζόν και πραγματοποιεί μία καλή σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Ο Μιχόγεβιτς είναι βασικός, μετρώντας έως τώρα 26 συμμετοχές με 1 γκολ. Οι άνθρωποι της Άουε δεν έχουν κανένα παράπονο από την απόδοση και τη συμπεριφορά του, όμως δεν θα προσπαθήσουν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους.

Η διοίκηση της γερμανικής ομάδας ανακοίνωσε ότι θα εφαρμόσει ένα τριετές πλάνο με την ονομασία «Πρότζεκτ 2023», για να συγκροτήσει ένα ρόστερ βασισμένο δικούς της παίκτες. Η κρίση του κορωνοϊού αναπροσαρμόζει τα οικονομικά δεδομένα και η Άουε αναδιπλώνεται πριν ξεσπάσει η ύφεση στην οικονομία.

Ο 23χρονος Μιχόγεβιτς δεν συμπεριλαμβάνεται στο σχέδιο και θα γυρίσει στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια, δεν αποκλείεται να βρει θέση στον ΠΑΟΚ, ο οποίος αναγκάζεται από το Financial Fair Play να στραφεί στα δικά του παιδιά και να τα αξιοποιήσει επιτέλους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ