H UEFA ορίζει το «σφύριγμα» της λήξης

H UEFA ορίζει το «σφύριγμα» της λήξης

Η «Corriere Dello Sport» υποστηρίζει ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει καταλήξει πως η σεζόν 2019-2020 θα τελειώσει στις 3 Αυγούστου.

Την 3η Αυγούστου θέτει ως απώτατο χρονικό όριο για την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-2020, η UEFA. Αυτό αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα «Corriere Dello Sport», επικαλούμενη πληροφορίες από τα κεντρικά γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η UEFA θεωρεί ότι παρέχει επαρκές περιθώριο στις ομοσπονδίες ώστε να διεξαχθούν οι εγχώριες διοργανώσεις και παράλληλα, να τελειώσουν και το Champions League και το Europa League.

Καθίσταται σαφές ότι η γραμμή της UEFA είναι ότι η σεζόν πρέπει να τελειώσει σε συλλογικό επίπεδο και όχι να διακοπεί. Η εκτίμηση των αξιωματούχων της είναι ότι τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου, τα περιοριστικά μέτρα στην Ευρώπη θα έχουν χαλαρώσει και θα επιτρέπεται η πραγματοποίηση των παιχνιδιών.

Πάντως, το σενάριο που προκρίνεται είναι να απαγορευτεί η παρουσία θεατών, για να μεγιστοποιηθεί η ασφάλεια. Συνεπώς, τα ματς θα μεταδοθούν τηλεοπτικά, αλλά κεκλεισμένων των θυρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ