Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Με επιστολή αναμένεται να απαντήσει ο Αλαφούζος στην άρνηση των παικτών του ΠΑΟ για τις μειώσεις.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κρίστισιτς: «Ήθελα να αφήσω το σημάδι μου στον Ερυθρό Αστερα»

Ο Σέρβος μέσος της ΑΕΚ εξέφρασε τη χαρά του για την ανάδειξή του ως ένας από τους καλύτερους παίκτες της δεκαετίας για την ομάδα του Βελιγραδίου.

Κρίστισιτς: «Ήθελα να αφήσω το σημάδι μου στον Ερυθρό Αστερα» | to10.gr

Ο Νέναντ Κρίστισιτς μπορεί να αγωνίστηκε μόλις για 1.5 χρόνο στον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο, κατάφερε να εξελιχθεί σε παίκτη – σύμβολο για τη σέρβικη ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα μάλιστα αναδείχθηκε ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες της δεκαετίας για την ομάδα του Βελιγραδίου, με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος που κατάφερε να γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

«Φυσικά, είναι ένα υπέροχο συναίσθημα όταν παίρνεις την εμπιστοσύνη ενός φιλάθλου. Προφανώς υπάρχουν άνθρωποι που είδαν τι προσέφερα στην ομάδα. Ήθελα να αφήσω ένα σημάδι στη χώρα και στην πόλη όπου μεγάλωσα. Είναι κάτι περισσότερο από τον επαγγελματισμό, αυτό που έκανα με τον Ερυθρό Αστέρα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για τον Βλάντα Μιλόγεβιτς: «Ποτέ δεν είχα βρεθεί ξανά σε τόσο ισορροπημένη ομάδα όπως αυτή. Είχα την αίσθηση ότι έπαιζα σε όλη μου την καριέρα με αυτούς τους παίκτες. Μας έφερε στην τελειότητα. Είχαμε επίσης μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, και δεν μια κλασική έκφραση αυτή, αλλά γεγονός».

Στον πρόλογο της συνέντευξης ο Σέρβος δημοσιογράφος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Κρίσισιτς: «Όσοι παρακολουθούσαν τα παιχνίδια του Ερυθρού Αστέρα έβλεπαν ότι πριν ξεκινήσει κάθε παιχνίδι, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έβγαζε μια κραυγή: Πάμε, Νένο! Ένα σαφές σημάδι ότι τον εμπιστευόταν και τον θεωρούσε ώριμο για να φέρει εις πέρας τις ιδέες του στο γήπεδο. Το πόσο σημαντικός όταν ο Κρίστιτσιτς φάνηκε με την αποχώρηση του για την ΑΕΚ. Υπήρξε ένα μεγάλο κενό το οποίο αναγνώρισαν οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα στη δημοσκόπηση που κάναμε και τον ψήφισαν στην ιδανική ομάδα της δεκαετίας».