«Χαμός» στο Βέλγιο: Δεν πήρε αδειοδότηση η Σταντάρ Λιέγης και υποβιβάζεται!

«Χαμός» στο Βέλγιο: Δεν πήρε αδειοδότηση η Σταντάρ Λιέγης και υποβιβάζεται!

Η ομάδα της Λιέγης δεν κατάφερε να πάρει την αδειοδότηση για τη νέα σεζόν από τα αρμόδια όργανα και πρωτόδικα υποβιβάζεται στην τέταρτη κατηγορία!

Στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται η Σταντάρ Λιέγης, καθώς όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από το Βέλγιο, δεν κατάφερε να πάρει αδειοδότηση για τη νέα χρονιά και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με τον υποβιβασμό στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του Βελγίου, με πάρα πολλούς τίτλους στο ενεργητικό της, αλλά και εκατομμύρια οπαδούς, δεν κατάφερε να μαζέψει τα έγγραφα που χρειαζόντουσαν για να πάρει την αδειοδότηση για τη νέα σεζόν από τα αρμόδια όργανα και πρωτόδικα υποβιβάζεται στην τέταρτη κατηγορία!

Μαζί με την Σταντάρ Λιέγης τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν επίσης άλλες δύο ομάδες πρώτης κατηγορίας, αλλά και τέσσερις ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία. Πρόκειται για την Οστάνδη και την Μουσκρόν, του γνωστού μας Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, αλλά και οι Λόκερεν, Ρόζελαρ, Βιτρόν και Λομέλ, οι οποίες δεν κατάφεραν να πάρουν αδειοδότηση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Λόκερεν, Ρόζελαρ, Βιτρόν και Λομέλ εδώ και αρκετό καιρό έχουν κηρύξει στάση πληρωμών. Ολες οι ομάδες πάντως έχουν προσφύγει στο ανώτατο δικαστήριο του Βελγίου και οι υποθέσεις τους θα επανεξεταστούν στις 10 Μαΐου. Στο παρελθόν πάντως έχουν ανατραπεί ανάλογες αποφάσεις και είναι πιθανό να συμβεί το ίδιο και φέτος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ