Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσε να ήταν προπονητής σε κορυφαίο πρωτάθλημα ο Λουτσέσκου. Έτσι είπε ο ίδιος. Ραζβάν έλειπες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Πιεμπονγκσάντ ρίχνει τη Μουσκρόν στα τοπικά!

Αντί να εκτοξεύσει τον Παναθηναϊκό, βυθίζει τη Μουσκρόν... Η βελγική ομάδα απέτυχε να παρουσιάσει οικονομικές εγγυήσεις για τον προϋπολογισμό της επόμενης σεζόν και δεν πήρε άδεια συμμετοχής!

Ο Πιεμπονγκσάντ ρίχνει τη Μουσκρόν στα τοπικά! | to10.gr

Στις αρχές του 2018 ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ εμφανιζόταν ως εκείνος ο οποίος θα επανέφερε τον Παναθηναϊκό σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Δύο χρόνια αργότερα, ο Ταϊλανδός αδυνατεί να διατηρήσει τη Μουσκρόν στη Jupiler League και την καταδικάζει σε υποβιβασμό στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο φάκελος που κατέθεσε η Μουσκρόν στην Επιτροπή Αδειοδότησης της βελγικής ομοσπονδίας απορρίφθηκε και η ποινή είναι η συμμετοχή στα τοπικά. Φυσικά, η διοίκηση εφεσίβαλλε την υπόθεση και περιμένει την εκδίκαση της σε δεύτερο βαθμό.

Ο Πιεμπονγκσάντ υποστηρίζει από τον Νοέμβριο ότι αναζητά κάποιον επιχειρηματία για να παραχωρήσει μέρος των μετοχών του, όμως η αναζήτηση έχει στεφθεί από αποτυχία. Τον Ιανουάριο φερόταν να έχει προχωρημένες συζητήσεις με κονσόρτσιουμ από την Αγγλία, αλλά επίσημα δεν προέκυψε το παραμικρό.

Κάπως έτσι, ο φάκελος της Μουσκρόν δεν περιείχε τις αναγκαίες οικονομικές εγγυήσεις για τη σεζόν 2020-2021 και απορρίφθηκε…

«Εδώ και αρκετούς μήνες, ο μεγαλομέτοχος Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ εξέφρασε την επιθυμία να ενδυναμώσει την διοικητική σταθερότητα, με την προσθήκη νέων διοικητικών συμπαικτών. Αν και πολλές επαφές, έφτασαν πολύ κοντά στην υλοποίηση της επιθυμίας του, εντούτοις η παγκόσμια κρίση από την πανδημία προκάλεσε την κατάρρευση αυτών των πρωτοβουλιών για συμφωνία με τους πιθανούς νέους επενδυτές. Επομένως, ο μεγαλομέτοχος  μας δεν ήταν σε θέση να εγγυηθεί την συνέχεια του συλλόγου μας και να είναι συνεπής στον χρόνο παράδοσης των φακέλου για την αδειοδότηση, δεδομένης της οικονομικής αβεβαιότητας, η οποία έπληξε τον πλανήτη μετά από αυτή την υγειονομική κρίση. 

Παρόλα αυτά, η Μουσκρόν εκτιμά ότι είναι σε θέση να διαβεβαιώσει για την συνέχιση της δράσης της, χάρη σε έναν ειδικό προϋπολογισμό  για περιπτώσεις κρίσης που παρουσιάστηκε ενώπιον της επιτροπής αδειοδότησης.

Αυτός είναι ο λόγος που αποφασίστηκε να γίνει έφεση κατά της συγκεκριμένης απόφασης. Είμαστε αισιόδοξοι ότι τελικά θα καταφέρουμε να πάρουμε την άδεια από το Ανώτατο βελγικό δικαστήριο τον Μάιο. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που εξετάζονται και είμαστε πάντα αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε παρά τις μεγάλες δυσκολίες που δημιουργεί αυτή η παγκόσμια κρίση από την πανδημία», ανέφεραν με ανακοίνωση τους ο πρόεδρος Πατρίκ Ντεκλέρ και ο γενικός διευθυντής Πολ Άλαρτς.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από