«Μπάσιμο» Φενερμπαχτσέ για Κασάμι!

«Μπάσιμο» Φενερμπαχτσέ για Κασάμι!

Οι Τούρκοι έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τον Παϊτίμ Κασάμι - Τι δήλωσε ο Ελβετός.

Εναν πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρό της η Φενερμπαχτσέ. Οπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, η Φενερμπαχτσέ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Σιόν.

Ο Ελβετός μέσος βρίσκεται στα «μαχαίρια» με τη διοίκηση της Σιόν, μετά την απόφαση του ισχυρού άνδρα του συλλόγου να προχωρήσει σε περικοπές λόγω του κορωνοϊού. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Τούρκοι, οι δύο πλευρές τα βρήκαν προς το παρόν και θα συνεχίσουν μαζί, ωστόσο, ο Παιτϊμ Κασάμι δεν θα ανανεώσει και το καλοκαίρι αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να δήλωσε ότι πρόσφατα είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της Φενέρ και περιμένει από την τούρκικη ομάδα την τελική της πρόταση, δείχνοντας θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη. «Συναντήθηκα με τους ανθρώπους της Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία. Εχουν δείξει σοβαρό ενδιαφέρον. Αν ερχόταν συγκεκριμένη πρόταση και με κάλυπτε θα πήγαινα στην Κωνσταντινούπολη», φέρεται να δήλωσει.

Στα ρεπορτάζ οι Τούρκοι πάντως αναφέρουν ότι για τον Ελβετό έχουν δείξει ενδιαφέρον επίσης ομάδες από την Αγγλία και την Ιταλία, χωρίς να τις κατονομάζουν. Στην Σιόν ο Κασάμι βρίσκεται από το 2017 και φέτος πριν διακοπούν οι διοργανώσεις είχε πραγματοποιήσει 25 εμφανίσεις, έχοντας 12 γκολ και 2 ασίστ σε 1994 λεπτά συμμετοχής.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σε 66 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 6 γκολ και 6 ασίστ σε 4823 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ