Πάντελιτς: «Κανείς δε ξέρει πως μολύνθηκα»

Πάντελιτς: «Κανείς δε ξέρει πως μολύνθηκα»

Ο Μάρκο Πάντελιτς μίλησε για την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει πότε προσβλήθηκε από τον ιό.

Ο Μάρκο Πάντελιτς πριν από περίπου ένα μήνα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και για περίπου τέσσερις εβδομάδες ήταν σε καραντίνα. Τις τελευταίες μέρες έχει ξεπεράσει τον ιό, όμως μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και νυν αντιπρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως αλλά και όσα πέρασε με τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Κανείς δε γνωρίζει πως μολύνθηκα. Προσωπικά θεωρώ ότι κόλλησα τον ιό σε ένα συνέδριο που είχα πάει στο Άμστερνταμ στις 4 Μαρτίου. Αρχικά δεν είχα συμπτώματα, αλλά έκανα τις εξετάσεις. Για να καταλάβετε, το προηγούμενο βράδυ έπαιζα ποδόσφαιρο! Ήμουν πεπεισμένος ότι δεν είχα τίποτα. Πήγαμε για εξετάσεις με τη γυναίκα μου. Εκείνη βρέθηκε αρνητική, εγώ θετικός

Για 15 ημέρες ήμουν μόνος μου με ένα κρεβάτι και την τουαλέτα. Μου έφερναν το φαγητό στην πόρτα και ακολουθούσα πλήρως τις οδηγίες των γιατρών. Αυτού του τύπου οι καραντίνες δεν είναι ξένες για εμένα. Έχω συνηθίσει από το ποδόσφαιρο να έχω… στρατιωτική πειθαρχία. Βρίσκεις χρόνο στην καραντίνα να κάνεις άλλα πράγματα. Να διαβάσεις πολύ και να μιλήσεις με ανθρώπους.

Για 15 ημέρες είχε επηρεαστεί η όσφρησή μου. Έκοψα και το τσιγάρο. Με το που έμαθα ότι είμαι θετικός στον ιό, μίλησα με όλους τους ανθρώπους είχα έρθει σε επαφή τις προηγούμενες ημέρες. Ήμουν σε ένα μίτινγκ στην Ιταλία και καθόμουν δίπλα στον Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, που ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου λόγω ηλικίας. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα όλο αυτό.

Έμεινα στην καραντίνα για ένα μήνα περίπου, παρότι βρέθηκα αρνητικός στο πρώτο τεστ μετά τις δύο εβδομάδες. Προτρέπω όλο τον κόσμο να προσέχει. Να περιορίσει τις μετακινήσεις του καθώς μπορεί να μεταδώσει τον ιό χωρίς να το ξέρει», δήλωσε ο Πάντελιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ