Ισπανία: Κατηγορούμενος για πλαστογραφία ο Ρουμπιάλες

Ισπανία: Κατηγορούμενος για πλαστογραφία ο Ρουμπιάλες

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας κλήθηκε σε απολογία από Δικαστήριο της Μαδρίτης.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της ισπανικής ομοσπονδίας, Λούις Ρουμπιάλες και Άντριου Καμπς. Οι δύο παράγοντες κατηγορούνται για πλαστογράφηση εγγράφου και θα απολογηθούν σε δικαστήριο της Μαδρίτης στις 21 Μαΐου.

Ο Ρουμπιάλες, ο οποίος θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στην προεδρία στις προσεχείς εκλογές με αντίπαλο τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, φέρεται να πλαστογράφησε έγγραφο που παρουσίασε στη Γενική Συνέλευση της ομοσπονδίας τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

Ο Ρουμπιάλες προσπάθησε να αυξήσει το εκλογικό σώμα με 19 νέα μέλη, αλλά το Διοικητικό Δικαστήριο Αθλητισμού μπλόκαρε την απόπειρα του. Εν τέλει, κατάφερε να περάσει νέα πέντε μέλη, αλλά δεν επέτρεψε στη ΓΣ να ψηφίσει την τροποποίηση του καταστατικού, επικαλούμενος το πλαστό έγγραφο.

Το abc.es ανέδειξε την παράβαση του Ρουμπιάλες και του Καμπς και η Δικαιοσύνη τους απήγγειλε κατηγορίες, καλώντας τους σε απολογία…

https://twitter.com/abc_es/status/1250125964471865344?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1250125964471865344&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sport-fm.gr%2Farticle%2Fpodosfairo%2Fupoptos-gia-plastografisi-eggrafwn-o-proedros-tis-podosfairikis-omospondias-tis-ispanias%2F4053313

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ