Marca: «Εξετάστηκε το ενδεχόμενο να αγοράστηκε ο δεύτερος ημιτελικός του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα!»

Marca: «Εξετάστηκε το ενδεχόμενο να αγοράστηκε ο δεύτερος ημιτελικός του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα!»

Οι Ισπανοί έγραψαν για τον τελικό του κυπέλλου πρωταθλητριών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αγιαξ, χαρακτηρίζοντας το Τριφύλλι ως «απροσδόκητο αντίπαλο», ενώ άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγοράστηκε ο δεύτερος ημιτελικός με τον Ερυθρό Αστέρα!

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1971 αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία του Τριφυλλιού, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μια σπουδαία πρόκριση για τον Παναθηναϊκό, την ακεραιότητα της οποίας, όμως, αμφισβητεί ανοιχτά η ισπανική «Marca», αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που κατάφερε το Τριφύλλι να υπερκεράσει το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα. Συγκεκριμένα, η «Marca» το τελευταίο διάστημα κάνει αφιερώματα για τα πένηντα καλύτερα ευρωπαϊκά παιχνίδια όλων των εποχών και σε αυτά συμπεριέλαβε τον αξέχαστο τελικό του Παναθηναϊκού με τον Αγιαξ.

Οι Πράσινοι είχαν αντιμετωπίσει τους Ολλανδούς του Κρόιφ στις 2 Ιουνίου του 1971 στο Γουέμπλεϊ, στην παρθενική συμμετοχή ελληνικής ομάδας σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Οι Ισπανοί στην ανασκόπηση για τον τελικό χαρακτήρισαν τον Παναθηναϊκό ως «απροσδόκητο αντίπαλο», καθώς όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, εξετάστηκε το ενδεχόμενο ο δεύτερος ημιτελικός με τον Ερυθρό Αστέρα να αγοράστηκε! Μάλιστα, κάνουν ειδική αναφορά στον Γιώργο Παπαδόπουλο, τον οποίο δείχνουν ως τον άνθρωπο που ίσως αγόρασε το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, η Marca αναφέρει: «Ο τελικός έγινε απέναντι σε έναν κάπως απροσδόκητο αντίπαλο, τον Παναθηναϊκό από την Ελλάδα, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε παίξει καλό ποδόσφαιρο εκείνη τη σεζόν, εξετάστηκε το ενδεχόμενο ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Πρωταθλητριών με τον Ερυθρό Αστέρα να αγοράστηκε! Αυτά ήρθαν μετά από κάποιες δηλώσεις, στις οποίες ο Γιώργος Παπαδόπουλος κατηγορήθηκε ότι αγόρασε το παιχνίδι, στο οποίο έπρεπε να ανατρέψουν το 4-1».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ