Κάναντι: «Θέλω να προπονήσω ομάδα που θα παίζει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση»

Κάναντι: «Θέλω να προπονήσω ομάδα που θα παίζει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση»

Ο Νταμίρ Κάναντι δήλωσε ότι θέλει να αναλάβει μια ομάδα που θα μετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση στο άμεσο μέλλον.

Την επιθυμία του να επιστρέψει στους πάγκους και να αναλάβει μία ομάδα που θα συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση εξέφρασε ο άλλοτε προπονητής του Ατρομήτου και της Νυρεμβέργης, Νταμίρ Κάναντι.

Ο 49χρονος προπονητής που άφησε το στίγμα του στους Περιστεριώτες, τον περασμένο Νοέμβριο ακολούθησε χωριστούς δρόμους με την Νυρεμβέργη την οποία και είχε αναλάβει μετά το «διαζύγιό» του με τον Ατρόμητο και πλέον είναι έτοιμος για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, ο Αυστριακός κόουτς υπογράμμισε αρχικά στις δηλώσεις του: «Ο στόχος μου είναι να αναλάβω το καλοκαίρι μια ομάδα. Δεν θεωρώ τελειωμένη την καριέρα μου. Θέλω να προπονήσω ομάδα που θα μετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Επίσης θέλω να εξελιχθώ».

Για το ανεπιτυχές του πέρασμα από τη Ραπίντ Βιέννης, προτού αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου: «Στη Ραπίντ Βιέννης είχα 12 τραυματίες ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους και οι αρχηγοί Χόφμαν και Σβαμπ. Ίσως κανείς από τους δύο να μην με εμπιστευόταν. Όταν κάτι συμβαίνει στην ομάδα πυροδοτεί την εμπιστοσύνη, αλλά ο προπονητής πρέπει να μιλάει όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Έπρεπε πρώτα να γνωρίζω πως λειτουργεί μια μεγάλη ομάδα. Για κάποιους οπαδούς η ομάδα είναι σαν θρησκεία. Η Ραπίντ δεν ήταν σημείο αναφοράς στην καριέρα μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ