Σπόρτινγκ: Επέστρεψαν στις προπονήσεις, ατομικά προγράμματα και αποστάσεις

Σπόρτινγκ: Επέστρεψαν στις προπονήσεις, ατομικά προγράμματα και αποστάσεις

Τα Λιοντάρια επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τους παίκτες να ακολουθούν ατομικά προγράμματα και να τηρούνται αποστάσεις 10 μέτρων μεταξύ των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού τιμ!

Την επιστροφή στις προπονήσεις ανακοίνωσε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οπως ανέφεραν τα Λιοντάρια στο Δελτίο Τύπου που έβγαλαν μετά το τέλος του προγράμματος, οι ποδοσφαιριστές έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα και προπονήθηκαν ατομικά, προκειμένου να ανεβάσουν στροφές και να προετοιμαστούν σιγά σιγά ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες χωρίστηκαν σε τέσσερα γκρουπ και το κάθε πρόγραμμα διήρκησε 40 λεπτά, ενώ στην ανακοίνωση της ομάδας επισημαίνεται ότι τηρήθηκαν οι αποστάσεις ασφαλείας, αλλά και όλα τα μέτρα υγιεινής, όπως προβλέπονται από τις αρμόδιες αρχές. Μάλιστα, τονίζεται ότι η απόσταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού τιμ ήταν 10 μέτρων.

Στις προπονήσεις αναμένεται να επιστρέψουν το αμέσως επόμενο διάστημα και οι υπόλοιπες ομάδες της Πριμέιρα Λίγκα, με στόχο την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την ολοκλήρωσή του ως τα μέσα Ιουλίου. Είναι σαφές πλέον ότι σε όλες τις χώρες τις Ευρώπης οι ομάδες θα κάνουν τα πάντα για να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ