Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι Ελβετοί για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι Ελβετοί για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Πώς σχεδιάζουν την επόμενη μέρα στην Ελβετία - Τα δύο σχέδια για την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις και επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σε όλες τις χώρες της Ευρώπης γίνονται διεργασίες για να επιστρέψουν και πάλι οι ομάδες στην αγωνιστική δράση.

Στην Ελβετία επιθυμούν την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος και η ομοσπονδία εξετάζει δύο σενάρια, προκειμένου να αρχίσουν τα ματς πριν τον Ιούνιο και να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις το συντομότερο δυνατό.

Το πρώτο σενάριο είναι να αρχίσουν οι ποδοσφαιριστές ατομικές προπονήσεις στις 27 Απριλίου και στις 4 Μαϊου να αρχίσουν οι συλλογικές προπονήσεις, οι οποίες διηρκέσουν για περίπου δύο εβδομάδες, με στόχο τα παιχνίδια να αρχίσουν στις 20 Μαΐου! Το δεύτερο σενάριο που εξετάζεται από τους ανθρώπους του ελβετικού ποδοσφαίρου, είναι οι ατομικές προπονήσεις να διαρκέσουν περισσότερο, περίπου για 14 ημέρες, γεγονός που σημαίνει ότι η σέντρα στο πρωτάθλημα θα μετατεθεί 10 μέρες αργότερα, στις 30 Μαΐου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι απομένουν 13 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ επίσης υπάρχουν τα πλέι άουτ, αλλά και το Κύπελλο, με τους Ελβετούς να επιθυμούν την ολοκλήρωση των διοργανώσεων μέχρι τις 2 Αυγούστου! Επίσης, στα δημοσιεύματα των Ελβετών τονίζεται οι προπονήσεις θα γίνονται με βάση το πρωτόκολλο που είχε δημοσιεύσει η La Liga και αποτελεί τον οδηγό και για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Δηλαδή οι παίκτες θα μοιραστούν σε μικρά και ευέλικτα γκρουπ και θα τηρείται αυστηρά η τήρηση των αποστάσεων, τόσο στα αποδυτήρια όσο και κατά την διάρκεια του προγράμματος. Παράλληλα, οι παίκτες δεν θα είναι ποτέ όλοι μαζί το ίδιο χρονικό διάστημα στο αθλητικό κέντρο, για όσο καιρό διαρκούν οι ατομικές προπονήσεις και οι προπονήσεις ανά γκρουπ, ενώ θα μετακινούνται με τα προσωπικά τους αυτοκίνητα και θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, αλλά και η απολύμανση του οχήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ