«Στη Φενέρμπαχτσε μαζί με Πελεγκρίνι και ο Ουσίγιος»

«Στη Φενέρμπαχτσε μαζί με Πελεγκρίνι και ο Ουσίγιος»

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε επαφές με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, όμως ο Χιλιανός θέλει στο πλευρό του και τον πρώην ερυθρόλευκο αθλητικό διευθυντή, Μάριο Ουσίγιος.

Η Φενέρμπαχτσε έχει βάλει μπροστά για να αποκτήσει έναν προπονητή που θα κάνει τη διαφορά και θα επαναφέρει και πάλι την ομάδα στην κορυφή του τούρκικου πρωταθλήματος, αλλά και στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Ο πρόεδρος της Φενέρ, Αλι Κοτς, θέλει να δημιουργήσει μια μεγάλη ομάδα και είναι διατεθειμένος να «ρίξει» πολλά λεφτά ενόψει της νέας σεζόν.

Ο μεγάλος του στόχος για την άκρη του πάγκου δεν είναι άλλος από τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, με τον οποίο έχουν ήδη υπάρξει επαφές. Ο Χιλιανός προπονητής είναι θετικός στη μετακίνηση του στην Τουρκία και τη Φενέρ αλλά θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο και κυρίως έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά και που συνεργάστηκαν μαζί στη Γουέστ Χαμ.

Ο λόγος για τον Μάριο Ουσίγιος, τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού. Ο Ουσίγιος ήταν μαζί με τον Πελεγκρίνι στη Γουέστ Χαμ και αποχώρησε μαζί με τον Χιλιανό τεχνικό τη φετινή σεζόν. Πλέον στη συνάντηση που είχε ο Πελεγκρίνι έπεσε το όνομα του στο τραπέζι για τη Φενέρ.

Παρόλα αυτά δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο για την ώρα με τα ΜΜΕ στην Τουρκία να κάνουν λόγο για επιθυμία του Πελεγκρίνι να είναι και ο Ουσίγιος στη Φενέρ την επόμενη σεζόν. Από εκει και πέρα ακόμα και αν δεν υπάρξει deal για τον Αργεντινό τεχνικό διευθυντή, θεωρούν δεδομένο πως θα υπάρξει συνεργασία τόσο για την επίτευξη της συμφωνίας με τον Χιλιανό τεχνικό αλλά και για το μέλλον σε τυχόν μεταγραφικούς στόχους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ