FA Cup : Αγγαρεία για Τσέλσι στο Carrow Road

FA Cup : Αγγαρεία για Τσέλσι στο Carrow Road

Κόλλησε στο 0-0 η Τσέλσι στην έδρα της Νόριτς στο πλαίσιο του 3ου γύρου του FA Cup και η πρόκριση θα κριθεί σε δεύτερο παιχνίδι.

Η Τσέλσι δεν κατάφερε να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση στον επόμενο γύρο του FA Cup στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Νόριτς. Το παιχνίδι στο Carrow Road κόλλησε στο μηδέν με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους σε δεύτερο ματς που θα διεξαχθεί στο Stamford Bridge.

Ο προπονητής των μπλε του Λονδίνου, Αντόνιο Κόντε αποφάσισε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν φανέλα βασικού, όπως οι Γουίλιαν, Μπατσουαγί, Πέδρο και Κένεντι. Όμως, εκείνοι δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία, πραγματοποιώντας μια κακή εμφάνιση και δεν βοήθησαν έτσι την ομάδα τους να ξεμπερδέψει με την πρόκριση.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ, αλλά μπόρεσαν να απειλήσουν σημαντικά. Στο δεύτερο μέρος η κατάσταση παρέμεινε η ίδια, με τη Νόριτς να κρατάει το 0-0 και εν τέλει η ρεβάνς του Stamford Bridge θα κρίνει ποια ομάδα θα προχωρήσει στη διοργάνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ