Επιστρέφει το πρωτάθλημα Βουλγαρίας αρχές Ιουνίου

Επιστρέφει το πρωτάθλημα Βουλγαρίας αρχές Ιουνίου

Στις 15 Μαΐου οι ομάδες της Βουλγαρίας ευελπιστούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις και στις 5 ή 12 Ιουνίου, στις επίσημες υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα της χώρας.

Ο κορωνοϊός έχει διακόψει όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης πλην εκείνο της Λευκορωσίας, όμως όπως όλα δείχνουν μέσα στον επόμενο 1.5 μήνα θα επιστρέψουν στη δράση οι ομάδες στις περισσότερες χώρες.

Πιο συγκεκριμένα, στις 15 Μαΐου οι ομάδες της Βουλγαρίας ευελπιστούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις και στις 5 ή 12 Ιουνίου, στις επίσημες υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα της χώρας.

«Ελπίζουμε για την επιστροφή στις προπονήσεις μέχρι τις 15 Μαΐου ​και έναρξη του πρωταθλήματος στα μέσα Ιουνίου. Πιθανές ημερομηνίες 5 ή 12 Ιουνίου, θα το δούμε με την Λίγκα. Φυσικά χωρίς θεατές», τόνισε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Αθλητισμού, Κράσεν Κράλεφ.

Αξίζει να σημειωθεί πως απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, ενώ βάσει προγράμματος θα πρέπει να γίνουν ακόμη 10 ματς για τα πλέι-οφ, αλλά και οι αγώνες του Κυπέλλου. Ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο τρόπος με τον οποίο θα πέσει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ