«Πρόταση από τη Φενερμπαχτσέ στον Μιραλάς»

«Πρόταση από τη Φενερμπαχτσέ στον Μιραλάς»

Οι Τούρκοι γράφουν ότι η Φενερμπαχτσέ κατέθεσε πρόταση στον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, που μένει ελεύθερος από την Αντβέρπ.

Δυναμικά στο κόλπο για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς έχει μπει η Φενερμπαχτσέ, με τους Τούρκους να αναφέρουν ότι τα Καναρίνια κατέθεσαν πρόταση στον Βέλγο επιθετικό.

Ο 32χρονος στράικερ στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν μένει ελεύθερος από την Αντβέρπ και η Φενερμπαχτσέ έχει δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της, καθώς όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, έχει καταθέσει πρόταση στην πλευρά του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Η καριέρα του Κέβιν Μιραλάς έχει πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια, ενώ τη φετινή σεζόν πριν διακοπούν οι διοργανώσεις λόγω του κορωνοϊού, είχε 2 γκολ και 2 ασίστ σε 21 ματς.

Οι μέτριες εμφανίσεις του Βέλγου επιθετικού δεν ικανοποίησαν καθόλου την Αντβέρπ, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι της ομάδας να ενημερώσουν την πλευρά του Κέβιν Μιραλάς ότι δεν πρόκειται να ανανεωθεί η συνεργασία τους. Η Φενερμπαχτσέ θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο διεθνής στράικερ μένει ελεύθερος και κινείται δυναμικά για την απόκτησή του.

Παράλληλα, οι Τούρκοι στα ρεπορτάζ τους αναφέρονται στο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, αλλά και από τις Εβερτον και Φιορεντίνα. Συνολικά με τη φανέλα των Πειραιωτών έπαιξε σε 86 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 36 γκολ και 15 ασίστ.

Οι Τούρκοι μάλιστα αναφέρουν ότι για την περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς ενδιαφέρονται σύλλογοι από το Βέλγιο, αλλά και την Πρέμιερ Λιγκ, όπου αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια με τα χρώματα της Εβερτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ