Επέστρεψε στην Γκέτεμποργκ ο Γιόχανσον (vid)

Επέστρεψε στην Γκέτεμποργκ ο Γιόχανσον (vid)

Ο 29χρονος μέσος, που αγωνίστηκε για μια τριετία στην ΑΕΚ (2015-2018) επέστρεψε στην Γκέτεμποργκ, που είχε κάνει τα πρώτα του βήματα.

Στην Γκέτεμποργκ, στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά επιστρέφει ο Γιάκομπ Γιόχανσον, με τον πρώην μέσο της ΑΕΚ να υπογράφει μέχρι το 2022.

Μετά από πέντε χρόνια περιπλάνησης στην Ευρώπη, ο 29χρονος χαφ επιστρέφει στην πατρίδα του για να φορέσει και πάλι τη φανέλα της ομάδας, που έκανε τα πρώτα του βήματα. Ο Γιόχανσον το 2015 είχε μείνει ελεύθερος από την Γκέτεμποργκ και είχε μετακομίσει στην ΑΕΚ, ενώ το 2018 έφυγε από την Ενωση και πάλι ως ελεύθερος για να αγωνιστεί στη Γαλλία με τη φανέλα της Ρεν. Πλέον, επιστρέφει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί και πάλι στην Γκέτεμποργκ.

«Ανυπομονώ πραγματικά για την επιστροφή μου. Νιώθω πολύ συναρπαστικά που επιστρέφω στην Γκέτεμποργκ αν και έχουν συμβεί πολλά στο κλαμπ όλα αυτά τα χρόνια που έχω πάει στο εξωτερικό, αναμφίβολα πάντως αισθάνομαι σαν να επιστρέφω στο σπίτι, λέει», ανέφερε ο Γιόχανσον μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι επειδή Γκέτεμποργκ αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, τα χρήματα για την μεταγραφή του δόθηκαν από από την IFK GBG Transfer Stakeholder. Υπενθυμίζουμε ότι με την ΑΕΚ την τριετία που έμεινε στην Ελλάδα, είχε 127 συμμετοχές με 10 γκολ και 8 ασίστ.

Δείτε το βίντεο της Γκέτεμποργκ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ