«Φεύγει από την Αϊντχόφεν ο Μήτρογλου»

«Φεύγει από την Αϊντχόφεν ο Μήτρογλου»

Ο Κώστας Μήτρογλου φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από την Αϊντχόφεν και να επιστρέψει στη Μαρσέιγ, όπου και ανήκει.

Ο Κώστας Μητρόγλου όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την PSV Αιντχόφεν και θα επιστρέψει στην Μαρσέιγ, με την οποία εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Αυτό αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Ολλανδία τις τελευταίες μέρες, σημειώνοντας μάλιστα ότι ήδη η διοίκηση του ολλανδικού συλλόγου έχει ενημερώσει σχετικά την γαλλική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 32χρονος Έλληνας επιθετικός έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στον αγώνα εναντίον του Απόλλωνα Λεμεσού και ενθουσίασε τους Ολλανδούς, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και καθώς προχωρούσε η σεζόν, ο ρόλος του έγινε όλο και πιο περιορισμένος.

Όσον αφορά τη συμφωνία με τη Μαρσέιγ, η Αϊντχόφεν πλήρωσε 1,25 εκατομμύρια ευρώ τον Αύγουστο για να τον αποκτήσει ως δανεικό, ενώ υπήρχε και οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο του που δεν θα ενεργοποιηθεί. Ο Μήτρογλου συνολικά αγωνίστηκε μόλις 348 λεπτά στην Ολλανδία , όπου σημείωσε τρία γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ