Σχεδιάζουν επιστροφή στη δράση με κόσμο στο τούρκικο πρωτάθλημα

Σχεδιάζουν επιστροφή στη δράση με κόσμο στο τούρκικο πρωτάθλημα

Ο πρόεδρος της τουρκικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ξεκαθάρισε ότι κατά πάσα πιθανότητα στην επανέναρξη του πρωταθλήματος θα έχουν κόσμο τα γήπεδα.

Στις 12 Ιουνίου έχει οριστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Τουρκία, με παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο οι αρμόδιες Αρχές σχεδιάζουν πλάνο με κόσμο στις εξέδρες, από τις αρχές Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της τουρκικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας υποστηρίζει πως είναι εφικτό να ανοίξουν τα γήπεδα στις αρχές Ιουλίου και μάλιστα να έχουν κανονικά οπαδούς σε μια απόφαση που σίγουρα θα συζητηθεί έντονα.

Σε δηλώσεις του, ο επικεφαλής της τουρκικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο Νιχάτ Οζντεμίρ, τόνισε: «Ο στόχος μας είναι να τελειώσουμε τη σεζόν, διαφορετικά θα υπάρξουν προβλήματα. Θέλουμε να τελειώσει στο γήπεδο. Θα διεξάγονται τεστ συχνά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Αν υπάρχουν κρούσματα, θα τους θέτουμε σε καραντίνα και θα συνεχίζουμε. Υπάρχουν χώρες που ετοιμάζονται να επαναρχίσουν και είναι σε χειρότερη θέση από εμάς. Ο πρώτος στόχος είναι να παίξουμε χωρίς κόσμο. Αν τα πράγματα πάνε καλά, ίσως να μπορούμε να έχουμε αγώνες με κόσμο από τον Ιούλιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ