Ουαλία: Τέλος η σεζόν, πρωταθλήτρια η Κόναχς Κουέι Νόμαντς

Ουαλία: Τέλος η σεζόν, πρωταθλήτρια η Κόναχς Κουέι Νόμαντς

H σεζόν διακόπηκε οριστικά εξαιτίας της πανδημίας και η Κόναχς Κουέι Νόμαντς αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ουαλίας για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Πρωταθλήτρια Ουαλίας, για πρώτη φορά στην ιστορία της, ανακηρύχθηκε η Κόναχς Κουέι Νόμαντς, καθώς όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας η σεζόν διακόπηκε οριστικά εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Όταν δόθηκε εντολή για την αναστολή της περιόδου, η Κόναχ’ς Κουέι Νόμαντς είχε προβάδισμα τεσσάρων βαθμών από την οκτώ φορές κάτοχο του τίτλου, Δε Νιου Σέιντς, με τις δύο ομάδες να έχουν παίξει από 26 αγώνες.

Χρησιμοποιήθηκε ένα μη σταθμισμένο σύστημα βαθμών ανά ματς για τον καθορισμό της τελικής κατάταξης, όπως γνωστοποίησε η FAW, προσθέτοντας ότι οι θέσεις ανόδου και υποβιβασμού θα καθοριστούν εντός του επόμενου διαστήματος.

«Το διοικητικό συμβούλιο της FAW έλαβε υπόψη την υγεία και την ασφάλεια όλων εκείνων που συμμετείχαν σε αυτά τα πρωταθλήματα», ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του ουαλικού ποδοσφαίρου. «Επιπλέον, το διοικητικό συμβούλιο εξέτασε επίσης συγκεκριμένες οικονομικές επιπτώσεις από την προσπάθεια τερματισμού της σεζόν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και θεώρησε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να μην διακινδυνεύσουμε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σταθερότητα των πρωταθλημάτων και των συλλόγων τους» κατέληκε η ομοσπονδία.

Επίσης έχουν τερματιστεί και τα πρωταθλήματα από την δεύτερη έως και την τέταρτη κατηγορία της Ουαλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ