Ξεκίνησε ξανά η δράση σε Τσεχία και Ουγγαρία

Ξεκίνησε ξανά η δράση σε Τσεχία και Ουγγαρία

Επανεκκίνηση στα πρωταθλήματα Τσεχίας και Ουγγαρίας, μετά τη δίμηνη διακοπή λόγω του κορωνοϊού.

Δειλά-δειλά και κάτω από πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας, η Ευρώπη αρχίζει να ξαναπαίζει ποδόσφαιρο. Μετά τη Λευκορωσία (που δεν σταμάτησε ποτέ), τα Νησιά Φαρόε (που επανεκκίνησαν στις αρχές Μαΐου) και τη Γερμανία, η οποία έδειξε από την περασμένη εβδομάδα το δρόμο στα μεγάλα πρωταθλήματα, σε ακόμη δύο χώρες άρχισε από σήμερα να… ξανακυλάει η μπάλα στο γρασίδι.

Στην Τσεχία το πρώτο ματς που διεξήχθη μετά την αναγκαστική διακοπή λόγω κορονοϊού, ήταν μία εξ αναβολής αναμέτρηση μεταξύ της Τέπλιτσε και της Σλόβαν Λίμπερετς, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 2-0. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη έξι αγωνιστικές, αλλά προβλέπεται να διεξαχθούν κανονικά και τα πλέι-οφ, με τη συμμετοχή των έξι πρώτων ομάδων του βαθμολογικού πίνακα.

Επανεκκίνηση είχαμε σήμερα (23/5) και στην Ουγγαρία, και μάλιστα σε δύο μέτωπα. Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Φερεντσβάρος επικράτησε 2-1 της Ντέμπρετσεν σε εξ αναβολής ματς και βρίσκεται πλέον στο +6 από τη δεύτερη Φέχερβαρ, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Παράλληλα, διεξήχθη και ο πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου, όπου η Μεζοκοβεσέντ και η Φέχερβαρ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, ενώ αργά το δράδυ παίζουν για τον ίδιο θεσμό η ΜΤΚ με τη Χόνβεντ. Στα μέσα της προσεχούς εβδομάδας θα γίνουν οι ρεβάνς του κυπέλλου, καθώς και το δεύτερο εξ αναβολής παιχνίδι της Φερεντσβάρος (με την Ουίπεστ) και από το επόμενο Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα μπαίνει στην κανονική του ροή, για τις υπολειπόμενες οκτώ αγωνιστικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ