Τουρκία : Θέλει τον Τουράν η ομάδα των Ντα Κόστα – Ναπολεόνι (pic)

Τουρκία : Θέλει τον Τουράν η ομάδα των Ντα Κόστα – Ναπολεόνι (pic)

Την απόκτηση του Αρντά Τουράν από την Μπαρτσελόνα επιθυμεί η Μπασακσεχίρ, ομάδα στην οποία αγωνίζονται οι Μάνουελ ντε Κόστα - Στέφανο Ναπολεόνι και πρωτοπορεί στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Γενάρης θα είναι ιδιαίτερα καυτός για την Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός ότι η ολοκλήρωση του πρώτου μισού της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου την βρίσκει μέσα σε όλους τους στόχους και έχοντας σχεδόν κατακτήσει το ισπανικό πρωτάθλημα, στο οποίο έχει αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της.

Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο θα αποχωρήσει, Ντένις Σουάρεθ, Αλέις Βιδάλ, Ραφίνια και Ζεράρ Ντεουλοφέου μπορούν να αποχωρήσουν εφόσον βρουν πρόταση που ικανοποιεί τους ίδιους και τον σύλλογο, ενώ στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Αρντά Τουράν, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό φέτος.

Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός, ο οποίος σε λίγες μέρες θα πατήσει τα 31, ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ, Γκοκσέλ Γκουμουσντάγκ, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Οι δύο άντρες κατά τη συνάντησή τους

«Θέλουμε τον Αρντά για να γράψει ιστορία μαζί μας», ήταν το μήνυμα του 45χρονου Τούρκου παράγοντα, όπως αναφέρει η Marca, με τη συνάντηση να λαμβάνει χώρα σε εστιατόριο της Βαρκελώνης και τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η Μπασακσεχίρ θα προσφέρει περί τα 5.000.000 στην Μπαρτσελόνα.

Εφόσον το φημολογούμενο ενδιαφέρον μετατραπεί σε επίσημη πρόταση, η Κυπελλούχος Ισπανίας δεν θα αποτελέσει εμπόδιο, έχοντας πλέον αποδεχθεί το γεγονός ότι η χασούρα από τη μετεγγραφή του Αρντά Τουράν (κόστισε 34.000.000 ευρώ το 2015) θα είναι μεγάλη και θέλοντας ουσιαστικά να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιό του (9 εκατ. ευρώ), ειδικά μετά και την απόκτηση του Φελίπε Κοουτίνιο.

Η Μπασακσεχίρ τερμάτισε πέρυσι δεύτερη στο πρωτάθλημα (φέτος είναι πρωτοπόρος) και έχασε το Κύπελλο στα πέναλτι από την Κόνιασπορ, ενώ στον τρίτο όμιλο του φετινού Europa League κατέλαβε την τρίτη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την Μπράγκα και ένα πίσω από την Λουντογκόρετς.

Στον τουρκικό σύλλογο αγωνίζονται οι Μανουέλ ντα Κόστα (πρώην στόπερ του Ολυμπιακού) και Στέφανο Ναπολεόνι (πρώην φορ του Λεβαδειακού και του Ατρομήτου), όπως και οι Γκαέλ Κλισί, Εμρέ Μπελόζογλου, Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, Ελχέρο Ελία και Γκόχκαν Ινλέρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ