Βέλγιο: Το πρωτάθλημα διεκόπη, αλλά ο τελικός Κυπέλλου θα γίνει! (pic)

Βέλγιο: Το πρωτάθλημα διεκόπη, αλλά ο τελικός Κυπέλλου θα γίνει! (pic)

Οπως ανακοίνωσαν οι Βέλγοι, ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στην Κλαμπ Μπριζ και την Αντβέρπ θα διεξαχθεί την 1η Αυγούστου!

Μπορεί το πρωτάθλημα στο Βέλγιο να διεκόπη οριστικά λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο, ο τελικός του Κυπέλλου αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά, όπως ανακοίνωσε χαρακτηριστικά το βράδυ της Πέμπτης η ομοσπονδία της χώρας.

Συγκεκριμένα, ο τελικός ανάμεσα στην Κλαμπ Μπριζ και την Αντβέρπ, όπως έγινε γνωστό, θα διεξαχθεί την 1η Αυγούστου. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο «Κινγκ Μποντουέν» των Βρυξελλών, χωρίς θεατές στις κερκίδες και θα ξεκινήσει στις 21.30 ώρα Ελλάδας.

Δύο άκρως αντίθετες αποφάσεις από τους Βέλγους, αφού από τη μία το πρωτάθλημα διεκόπη λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού και ο τίτλος απονεμήθηκε στην Κλαμπ Μπριζ, ενώ από την άλλη, θα διεξαχθεί κανονικά ο τελικός του Κυπέλλου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για την διεξαγωγή του τελικού χρειάστηκε να ανάψει το πράσινο φως ο δήμος των Βρυξελλών, ενώ πλέον οι ομάδες καλούνται να προετοιμαστούν για να παρουσιαστούν έτοιμες ενόψει του μεγάλου τελικού. Ενας τελικός, που θα γίνει από πολύ μεγάλη διακοπή.

Η Κλαμπ Μπριζ στον τελικό θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το 12ο Κύπελλο στην ιστορίας της, αλλά και το νταμπλ, αφού όπως αναφέραμε της απονεμήθηκε ο τίτλος της πρωταθλήτριας μετά την διακοπή διακοπή του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ