Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ξεγύμνωμα στο γήπεδο, ξεγύμνωμα και στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Τα πάντα όλα...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βουλγαρία: Δεν αποκλείουν την παρουσία κόσμου στις εξέδρες

Σύμφωνα με την εντολή, που εκδόθηκε από τον υπουργό υγείας οι θεατές θα μπορούσαν να μπουν στα γήπεδα εάν καταλάμβαναν όχι περισσότερο από το 30% της χωρητικότητάς τους.

Βουλγαρία: Δεν αποκλείουν την παρουσία κόσμου στις εξέδρες | to10.gr

Αγώνες με θεατές προανήγγειλε την Τρίτη (2/06) ο υπουργός Υγείας της Βουλγαρίας, ενόψει της επανέναρξης του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος την ερχόμενη Παρασκευή (5/06).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σεζόν στην κορυφαία κατηγορία της βαλκανικής χώρας, η οποία θα επανεκκινήσει σε μία πιο.. σύντομη μορφή, βρίσκεται σε… παύση από τα μέσα Μαρτίου ως μέρος των μέτρων που πάρθηκαν για ν΄ αντιμετωπιστεί η πανδημία του COVID-19.

Η απόφαση της κυβέρνησης να επιτρέψει την επανέναρξη του πρωταθλήματος χωρίς την παρουσία θεατών έχει προκαλέσει εκτεταμένη κριτική και σχεδόν 12 φαν-κλαμπ έστειλαν τη Δευτέρα (1/06) επιστολή στον πρωθυπουργό, Μπόικο Μπορίσοφ, λέγοντας ότι οι αγώνες θα μπορούσαν εύκολα να διεξαχθούν με κόσμο στις εξέδρες.

Σύμφωνα με την πολυαναμενόμενη εντολή, που εκδόθηκε από τον υπουργό υγείας, Κίριλ Ανανίεφ, οι θεατές θα μπορούσαν να μπουν στα γήπεδα εάν καταλάμβαναν όχι περισσότερο από το 30% της χωρητικότητάς τους.

Η Λουντογκόρετς, η οποία έχει κατακτήσει τους 8 τελευταίους τίτλους, βρίσκεται στην κορυφή πρωταθλήματος των 14 ομάδων με 55 βαθμούς μετά από 23 αγώνες, εννέα περισσότερους από τις Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Λέφσκι Σόφιας και ΤΣΣΚΑ Σόφιας.