Ρεάλ Μαδρίτης – Νουμανθια 2-2

Ρεάλ Μαδρίτης – Νουμανθια 2-2

Σε ένα ματς αγγαρεία μετά το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού, η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Νουμάνθια (2-2) στον επαναληπτικό της φάσης των 16 του Copa Del Rey και πέρασε στα προημιτελικά.

Όλοι οι αστέρες της Ρεάλ Μαδρίτης είχαν σημαδεμένο το ματς αυτό για ξεκούραση. Ο Ζιντάν όπως ήταν αναμενόμενο δεν τους χάλασε το χατίρι αφού η δουλειά είχε γίνει στο πρώτο ματς με τους Μερένχες να επικρατούν εκτός έδρας με 3-0.

Ο Γάλλος τεχνικός της Ρεάλ λοιπόν παρέταξε απέναντι στη Νουμάνθια μια ενδεκάδα πειραματική με 9/11 Ισπανούς ποδοσφαιριστές και κυρίως παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, αφού μόνο οι Ίσκο, Κασεμίρο και Ασένσιο πήραν χρόνο από τους θεωρούμενους βασικούς.

Σε ένα ματς ελεύθερο όπως ήταν αναμενόμενο και με αρκετές φάσεις, είχαμε τέσσερα γκολ. Ο Λούκας έκανε την αρχή για τη Ρεάλ κάνοντας το 1-0 στο 10’ με τον Γκιγέρμο να κάνει το 1-1 για τους φιλοξενούμενους στο 45’. Ο Λούκας Βάσκεθ που ήταν πολύ ορεξάτος έβαλε και δεύτερο γκολ για το 2-1 στο 59’, για να έρθει ο Φερνάντεθ να δώσει στη Νουμάνθια μια ισοπαλία γοήτρου μέσα στο Μπερναμπέου, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 στο 82’.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε με συνολικό σκορ 5-2 και πλέον περιμένει να ολοκληρωθεί η φάση των 16, για να μάθει τον αντίπαλό της στα προημιτελικά του Copa Del Rey.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ