Σκόνδρας : Τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές στη Σκωτία (vid)

Σκόνδρας : Τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές στη Σκωτία (vid)

«Καμπάνα» πέντε αγωνιστικών δέχτηκε ο Γιάννης Σκόνδρας για το ξέσπασμα του στο παιχνίδι της Χάμιλτον κόντρα στη Ρος Κάουντι τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο Έλληνας μπακ στο εν λόγω παιχνίδι επιτέθηκε και χειροδίκησε εναντίον δύο αντιπάλων του στα αποδυτήρια, ενώ από την οργή του παραλίγο να την πληρώσει και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γκάβιν Ντάνκαν, ο […]

«Καμπάνα» πέντε αγωνιστικών δέχτηκε ο Γιάννης Σκόνδρας για το ξέσπασμα του στο παιχνίδι της Χάμιλτον κόντρα στη Ρος Κάουντι τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο Έλληνας μπακ στο εν λόγω παιχνίδι επιτέθηκε και χειροδίκησε εναντίον δύο αντιπάλων του στα αποδυτήρια, ενώ από την οργή του παραλίγο να την πληρώσει και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γκάβιν Ντάνκαν, ο οποίος τον είχε αποβάλει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η τιμωρία του Σκόνδρα αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τον τεχνικό της Χάμιλτον, Μάρτιν Κάνινγκ, καθώς ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είναι από τις βασικές του λύσεις και τώρα θα τον χάσει για τα επόμενα πέντε παιχνίδια.

Τη φετινή σεζόν ο 29χρονος μπακ έχει αγωνιστεί σε 20 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει παράλληλα και 3 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως στη Χάμιλτον αγωνίζονται ακόμα δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Γιώργο Σαρρή και Βαλάντη Κοζορώνη, η μεταγραφή του οποίου ανακοινώθηκε την Τετάρτη (10/1).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ