Τελικός Κυπέλλου Ιταλίας: Η μεγάλη «μάχη» Γιουβέντους – Νάπολι με το Mega στην αιώνια πόλη

Τελικός Κυπέλλου Ιταλίας: Η μεγάλη «μάχη» Γιουβέντους – Νάπολι με το Mega στην αιώνια πόλη

Μπιανκονέρι και Παρτενοπέι κοντράρονται το βράδυ της Τετάρτης στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Ζωντανή μετάδοση του τελικού από το MEGA.

Η ώρα για την πρώτη κούπα της χρονιάς στην Ιταλία πλησιάζει και η πρωταθλήτρια, Γιουβέντους κοντράρεται με τη Νάπολι στον τελικό του Κυπέλλου. Οι δύο ομάδες θα… κονταροχτυπηθούν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην γειτονική χώρα και η μονομαχία τους αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

«Βέκια σινιόρα» λοιπόν εναντίον «παρτενοπέι» στο Ολίμπικο της Ρώμης το βράδυ της Τετάρτης (22:00) και οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πολύ σημαντικό παιχνίδι στο MEGA.

Το μεγάλο κανάλι θα μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση των δύο ομάδων και το μεγάλο ερώτημα είναι αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα οδηγήσει την Γιούβε στην κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου ή αν η Νάπολι του Κώστα Μανωλά θα κάνει την υπέρβαση.

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του ιταλικού νότου προσπάθησε τα τελευταία χρόνια να «εκθρονίσει» την Γιουβέντους αλλά οι «μπιανκονέρι» έβρισκαν πάντα τρόπο να πανηγυρίσουν τίτλους στο φινάλε. Απομένει να δούμε αν αυτή την φορά το έργο θα έχει διαφορετική κατάληξη, καθώς η Νάπολι δείχνει σε θέση να κοντράρει την Γιούβε.

Τούτη την ώρα λοιπόν όλα φαντάζουν πιθανά καθώς το αουτσάιντερ (Νάπολι) δείχνει σε θέση να κάνει την ζημιά στο φαβορί (Γιουβέντους). Δεν χωρά αμφιβολία πως οι ρόλοι είναι ξεκάθαροι στον αυριανό τελικό και η Γιούβε έχει το πάνω χέρι στα… χαρτιά.

Το μεγάλο ματς όμως δεν θα κριθεί στα… λόγια αλλά στον αγωνιστικό χώρο του Ολίμπικο και στο χορτάρι είναι όλα πιθανά.

Ο αυριανός τελικός έχει φυσικά και ελληνικό χρώμα και στη Νάπολι όλοι περιμένουν τον Κώστα Μανωλά. Ο διεθνής αμυντικός έχει ταλαιπωρηθεί τις τελευταίες μέρες από τραυματισμό και κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να δώσει το παρών στον τελικό απέναντι στην Γιουβέντους.

Ένα μεγάλο ματς το οποίο δεν θέλει να χάσει ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου οι «παρτενοπέι» θα περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή για να δουν αν μπορούν να υπολογίζουν στην βοήθεια του Μανωλά.

Γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό πως αν ο Έλληνας στόπερ δεν καταφέρει να αγωνιστεί, η Νάπολι θα παραταχθεί απέναντι στην Γιούβε χωρίς ένα από τα μεγάλα της «όπλα».

Ο τελικός είναι μονός και αν στα ενενήντα λεπτά δεν υπάρξει νικητής, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Αποφασίστηκε να μην διεξαχθεί παράταση λόγω της μεγάλης διακοπής λόγω κοροναϊού, για να μην επιβαρυνθούν οι παίκτες των δύο ομάδων.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας των «μπιανκονέρι» για την κατάκτηση του 14ου Κυπέλλου στην ιστορία της «Βέκια Σινιόρα» και από την άλλη ο Μέρτενς θα είναι μπροστάρης για τη Νάπολι, που στοχεύει στο έκτο Κύπελλο της ιστορίας της.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί για τον Βέλγο άσο της Νάπολι είναι πως έγραψε ιστορία στον δεύτερο ημιτελικό με την Ίντερ, καθώς με το γκολ που πέτυχε έφτασε τα 122 με την φανέλα της ιταλικής ομάδας και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Η μάχη μεταξύ ιταλικού βορρά και νότου αναβιώνει αύριο βράδυ στο Ολίμπικο της Ρώμης και το MEGA θα «παίξει» μπάλα και στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Ένα μεγάλο παιχνίδι στο μεγάλο κανάλι το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Έλληνες φίλαθλοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ