Σεβίλλη – Κάντιθ 2-1

Σεβίλλη – Κάντιθ 2-1

Στο δεύτερο μεταξύ τους ματς η Σεβίλλη επικράτησε με σκορ 2-1 στο Σάντσες Πιθχουάν της Κάντιθ και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα πέρασε εύκολα στην επόμενη φάση του Copa Del Rey.

Εύκολο έργο στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Κάντιθ είχε η Σεβίλλη με τους Ανδαλουσιάνους να επικρατούν εντός έδρας με σκορ 2-1 και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα πέρασαν στην επόμενη φάση του Copa Del Rey.

Το σύνολο του Βιντσέντζο Μοντέλα δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι και να παίρνουν το προβάδισμα με τον Μπε Γεντέρ στο 31′. Η Σεβίλλη δεν έμεινε εκεί και πίεζε για περισσότερα τέρματα που δεν ήρθαν στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα αυτό να λήξει με 1-0.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι Ανδαλουσιάνοι δεν έριξαν το ρυθμό τους και αυτό τους δικαίωσε, αφού στο 54′ με τον Κορέα έκαναν το 2-0 και στην ουσία «καθάρισαν» την αναμέτρηση πολύ πριν το τελευταίο σφύριγμα.

Η Κάντιθ το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Άλβαρο Γκαρσία στο 88′. Στο άλλο ματς της βραδιάς που ήταν την ίδια ώρα η Εσπανιόλ επιβλήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0 της Λεβάντε και πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Copa Del Rey.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ