Συγκλονιστική στιγμή: Προπονητής ξέσπασε για τον θάνατο της μητέρας του από κορωνοϊό (vid)

Συγκλονιστική στιγμή: Προπονητής ξέσπασε για τον θάνατο της μητέρας του από κορωνοϊό (vid)

Ένα άκρως συγκινητικό στιγμιότυπο εκτυλίχθηκε πριν από τη σέντρα του αγώνα της Λιβόρνο με την Τσιταντέλα, για τη 2η κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο κορωνοϊός άφησε (και αφήνει ακόμα) πίσω του εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους, ξεκληρισμένες οικογένειες και πολύ πόνο. Ειδικά στην Ιταλία, το πέρασμα του SARS-CoV-2 ήταν σαρωτικό, με την κατάσταση το τελευταίο διάστημα να είναι αρκετά καλύτερη στη γειτονική μας χώρα.

Όπως είναι φυσικό, οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου δεν έμειναν έξω από όλο αυτό, διότι είτε είχαμε θανάτους προπονητών, παικτών κλπ, είτε μελών των οικογενειών τους. Αυτό που θα παρακολουθήσετε παρακάτω όμως, δεν έχει προηγούμενο.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Λιβόρνο με την Τσιταντέλα το Σάββατο (20/6) για τη 2η κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, ο προπονητής της πρώτης ξέσπασε. Δεν μπόρεσε να κρατηθεί. Ο λόγος για τον Αντόνιο Φιλιπίνι, ο οποίος έχασε την 74χρονη μητέρα του εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η κάμερα τον έδειξε να κλαίει ασταμάτητα, όντας ιδιαίτερα φορτισμένος. Εννοείται πως το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη και τρίτη μοίρα, με την Τσιταντέλα να επικρατεί 2-0 της ομάδας του Φιλιπίνι.

Δείτε το συγκινητικό στιγμιότυπο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ