Στην Κύπρο ο Σισέ, μιλάει με τον Ερμή Αραδίππου!

Στην Κύπρο ο Σισέ, μιλάει με τον Ερμή Αραδίππου!

Ο Γάλλος βρίσκεται στη Μεγαλόνησο και συζητάει με τον Ερμή Αραδίππου για να παίξει στη Μεγαλόνησο τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αποφασισμένος να βρει ομάδα και να επιστρέψει στην ενεργό δράση είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος πλέον είναι 38 ετών, έχει να αγωνιστεί από το 2018, αφού τελευταία ομάδα που έπαιξε ήταν η Υβερντόν στην Ελβετία.

Το καλοκαίρι του 2018 αποχώρησε από το ρόστερ της ομάδας και έκτοτε κάνει… διακοπές, δουλεύοντας ως Dj σε διάφορα μέρη του κόσμου. Όπως είναι γνωστό άλλωστε από την εποχή που αγωνιζόταν με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, λατρεύει τη μουσική.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα του ήρθε ξανά η επιθυμία να αγωνιστεί και μάλιστα όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον πρόεδρο του Ερμή Αραδίππου, για να φορέσει τα χρώματα της κυπριακής ομάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει ταξιδέψει ήδη στην Κύπρο και τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στις συζητήσεις του Γάλλου με τον Λούκα Φανιέρο, τον πρόεδρο του Ερμή Αραδίππου. Οι δύο πλευρές μάλιστα συζητούν και για το ενδεχόμενο ο Σισέ να κάνει events ως Dj σε επιχειρήσεις που ανήκουν στον Φανιέρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ