Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει πληρώσει την Λας Πάλμας για τον Γκαρσία!

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει πληρώσει την Λας Πάλμας για τον Γκαρσία!

Ο Ματέο Γκαρσία μετακόμισε πριν από έναν χρόνο στο Βελιγράδι, με τον Ερυθρό να μην έχει πληρώσει ακόμα τα 2 εκατομμύρια ευρώ στην Λας Πάλμας!

Ο Ματέο Γκαρσία βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο, με την ΑΕΚ και τον Άρη να εξετάζουν την πιθανότητα απόκτησής του. Ο 23χρονος παίκτης αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα, με τον Γκαρσία να παίρνει μεταγραφή από την Λας Πάλμας, για την ομάδα του Βελιγραδίου το καλοκαίρι του 2019.

Οι δυο σύλλογοι είχαν συμφωνήσει στα 2 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο, έναν χρόνο μετά οι άνθρωποι της Λας Πάλμας αποκάλυψαν στην Marca, πως ακόμα δεν έχουν καταβληθεί τα χρήματα για την πώληση του Αργεντινού εξτρέμ.

Η υπόθεση βγήκε στο φως της δημοσιότητας, λόγω της προσφυγής μιας ομάδας από την δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής. Ο λόγος για την Ινστιτούτο Κόρδοβα, από την οποία και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, ο Ματέο Γκαρσία. Η Κόρδοβα διατηρεί 20% ποσοστό μεταπώλησης του 23χρονου, με την Αργεντίνικη ομάδα να μην έχει ακόμα στα ταμεία της τα συμφωνηθέντα χρήματα.

Ο σύλλογος από τα Κανάρια Νησιά, ξεκαθάρισε την κατάσταση, ρίχνοντας την… βόμβα σχετικά με τον Ερυθρό Αστέρα: «Ο Ερυθρός Αστέρας δεν μας έχει πληρώσει. Όταν τα πάρουμε, θα πληρώσουμε στην Κόρδοβα τα συμφωνηθέντα χρήματα», τόνισαν άνθρωποι της Λας Πάλμας στην ισπανική Marca.

Θυμίζουμε, πως την εφετινή σεζόν, ο 23χρονος εξτρέμ έχει στην Σερβία με τη φανέλα του Ερυθρού 24 συμμετοχές, με 5 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ