Πρόταση της ΤΣΣΚΑ Σόφιας στον Κουτρουμπή

Πρόταση της ΤΣΣΚΑ Σόφιας στον Κουτρουμπή

Οι Βούλγαροι επιβεβαιώνουν το σοβαρό ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Σόφιας για τον Κουτρουμπή. Η επίσημη πρόταση και το «κάτι καλύτερο» που περιμένει ο παίκτης.

Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε θέμα αποχώρησης του Γιώργου Κουτρουμπή από τον Παναθηναϊκό, από to10.gr είχατε ενημερωθεί για το έντονο ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Σόφιας για την απόκτηση του Ελληνα κεντρικού αμυντικού. Με την επιβεβαίωση να έρχεται από τα ΜΜΕ της χώρας, που αναφέρονται αναλυτικά στην επιθυμία των Βούλγαρων να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της βουλγαρικής εφημερίδας «Blitz» αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η ΤΣΣΚΑ Σόφιας έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του πρώην κεντρικού αμυντικού του Παναθηναϊκού, για τον οποίο έχουν δείξει ενδιαφέρον και η Κοπεγχάγη. Ομάδες με τις οποίες έχει άμεση και στενή συνεργασία ο νέος ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Κάρλος Γκονσάλβες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Βούλγαροι έχουν προσφέρει ήδη συμβόλαιο στον Κουτρουμπή και εντός των επόμενων ημερών περιμένουν την απάντησή του. Μάλιστα φέρεται να πιέζουν για να την πάρουν το συντομότερο δυνατό, καθώς θέλουν να κλείσουν το κενό που έχει δημιουργηθεί στην αμυντική τους γραμμή και να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο, ενόψει της μάχης με τη Λουντογκόρετς, για την κατάκτηση του τίτλου.

Προς το παρόν ο Κουτρουμπής δεν δείχνει να τρελαίνεται στην ιδέα να παίξει ποδόσφαιρο στη Βουλγαρία και ελπίζει ότι θα βρεθεί κάποια καλύτερη προοπτική για την καριέρα του. Με τον ατζέντη του να περιμένει (επίσημες) προσφορές από την Πορτογαλία και την Τουρκία, για να τις μεταφέρει στον πελάτη του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ