Οι οπαδοί της Μίλαν στήριξαν τη European Super League, αλλά βιάστηκαν

Οι οπαδοί της Μίλαν στήριξαν τη European Super League, αλλά βιάστηκαν

Οι «ροσονέρι» τιφόζι χαρακτήρισαν υποκριτική τη στάση όσων καταφέρονται εναντίον της νέας κλειστής λίγκας.

Μία διαφορετική στάση τήρησαν οι τιφόζι της Μίλαν, σε σχέση με οπαδούς άλλων ομάδων σχετικά με τις αντιδράσεις για τη European Super League. Δεν την καταδίκασαν αλλά και καταφέρθηκαν εναντίον των παραγόντων και των ομάδων που αμφισβητούν τη νέα κλειστή λίγκα.

Πάντως, η διοίκηση τους δεν τους δικαίωσε αφού λίγο αργότερα ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τη διοργάνωση.

Η ανακοίνωση των οπαδών της Μίλαν:

«Το ποδόσφαιρο ανήκε στον κόσμο και όταν η UEFA έκανε το Champions League αντικαθιστώντας το κύπελλο Πρωταθλητριών. Από τότε άρχισε να ανοίγει η ψαλίδα ανάμεσα σε μεγάλους και μικρούς.

Το ποδόσφαιρο ανήκε στον κόσμο και όταν κανείς δεν έκανε τίποτα για να μην αυξάνονται οι τιμές των εισιτηρίων.

Το ποδόσφαιρο ανήκε στον κόσμο και όταν κανείς δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει τους μάνατζερ. Οι οποίοι έφεραν όλο και πιο αστρονομικά ποσά στους παίκτες. Ποσά που δίνονταν μέσω των χρημάτων των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, τα οποία αποφάσιζαν μέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων.

Το ποδόσφαιρο ανήκε στον κόσμο και όταν φτιάχνατε νόμους που έφερναν σε δύσκολη θέση τους οπαδούς.

Το ποδόσφαιρο ανήκε στον κόσμο και όταν κάτι τελικούς Σούπερ Καπ τους κάνατε σε άλλες ηπείρους. Ή όταν αλλάζατε τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων, παρά το γεγονός ότι ο κόσμος που αγόρασε εισιτήρια σε τρένα ή αεροπλάνα έχανε τα λεφτά του.

Το ποδόσφαιρο ανήκε στον κόσμο και όταν θέλατε ομάδες με πολλά εισιτήρια στο πρωτάθλημα.

Το ποδόσφαιρο ανήκε στον κόσμο και όταν επιτρέπατε σε κάποιες ομάδες να τη βγάζουν καθαρή με το Financial Fair Playr. Παρά τις διαπιστωμένες παραβάσεις. Ενώ κάποιες άλλες τις τιμωρούσαν.

Το ποδόσφαιρο ανήκε στον κόσμο και όταν αποφασίσατε να δώσετε το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ. Παρά το γεγονός ότι θα γίνει, μάλιστα, Νοέμβριο και θα αλλάξει όλη τη σεζόν. Το οποίο Κατάρ έχει αμέτρητες κατηγορίες εις βάρος του για τις συνθήκες εργασίας. Και ήδη υπάρχουν 6.500 εργατικά δυστυχήματα.

H Super League είναι ακόμη μία βρωμιά. Όποιος όμως έφερε το ποδόσφαιρο σε αυτό το σημείο χωρίς επιστροφή, δεν φταίει λιγότερο. Οπότε αφήστε αυτή την άθλια υποκριτική και ρητορική. Αυτά τα άθλια μαθήματα ηθικής. Τώρα που τελειώνουν τα λεφτά, ο ένας την κάνει στον άλλον, αλλά μην τολμήσετε να μιλήσετε στο όνομα των οπαδών. Βρωμιάρηδες!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ