Πρόεδρος Σαμπντόρια: «Ελπίζω να τιμωρηθούν οι 12 της European Super League»

Πρόεδρος Σαμπντόρια: «Ελπίζω να τιμωρηθούν οι 12 της European Super League»

Ο Μάσιμο Φερέρο άσκησε σκληρή κριτική κατά των 12 ομάδων, αλλά κυρίως κατά του Αντρέα Ανιέλι, τονίζοντας πως πρέπει να τιμωρηθούν από την ιταλική Ομοσπονδία και οι τρεις ομάδες της Serie A.

Ο Μάσιμο Φερέρο ξεσπάθωσε κατά των τριών ιταλικών ομάδων, Γιουβέντους, Μίλαν και Ίντερ, με αφορμή τη συμμετοχή τους στην European Super League. Ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος της Σαμπντόρια άσκησε σκληρή κριτική κατά των συγκεκριμένων ομάδων, αλλά κυρίως κατά του Αντρέα Ανιέλι, τονίζοντας πως πρέπει να τιμωρηθούν από την ιταλική Ομοσπονδία, καθώς όπως δήλωσε το ιταλικό ποδόσφαιρο δέχθηκε ένα γερό πλήγμα εξαιτίας τους.

«Το ποδόσφαιρο δεν θα υπήρχε χωρίς τους φιλάθλους. Πρέπει να πάρουμε πίσω το ποδόσφαιρο. Αν ακολουθήσουμε ανθρώπους που πάνε κόντρα στο ρεύμα δεν θα μας βγάλει πουθενά. Πάντα καταψήφιζα τον Ανιέλι, ποτέ δεν τον ακολούθησα. Τι έκανε τώρα σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα; Πραγματικά δεν έχω λόγια για εκείνον. Αν πω αυτά που θέλω θα μπει πρόστιμο στο ραδιοφωνικό σταθμό», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της Σαμπντόρια τονίζοντας στη συνέχεια πως:

«Η Γιουβέντους, η Μίλαν και η Ίντερ δεν έπρεπε να παρευρεθούν στη σύσκεψη της Serie A την περασμένη Δευτέρα. Αφού ήθελαν να ακολουθήσουν διαφορετικό δρόμο γιατί παρευρέθηκαν; Ελπίζω να τιμωρηθούν, πολύ δύσκολα θα ξεφύγουν από όλο αυτό. Όλοι οι Ιταλοί έχουμε δεχθεί σημαντικό πλήγμα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι σκέφτηκε ο Ανιέλι και από τι επηρεάστηκε ώστε να προβεί σε τέτοια ενέργεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ